Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Exclusief voor Libelle-lezeressen: kom naar de paasbakcursus en leer bakken als Robèrt

Samen met Meester Boulanger en Meester Pattissier Robèrt van Beckhoven en zijn team hebben we een bijzondere bakcursus samengesteld voor Libelle-lezeressen. Kom je ook gezellig paasbakken? 

Zou je met Pasen graag de show willen stelen met een zelfgebakken spektakelstuk? Kom dan naar de paasbakcursus die Libelle met Robèrt van Beckhoven samenstelde en leer zelf de volgende drie bakproducten bereiden:

  • een gevulde paasstol
  • een lammetjescake van luxe cakebeslag met amandelen
  • paasnestjes van chocolade met marsepeinen vogeltjes en eitjes

Tijdens de cursus ligt de focus op brood, patisserie en chocolade. U leert bakken vanuit de basis: met goede grondstoffen en aandacht voor de basistechnieken. Of u nu een ervaren bakster bent of niet, iedereen steekt er wat van op!

Na de cursus gaat u naar huis met drie zelfgebakken heerlijkheden, een presentje én heel veel bakkennis en -inspiratie.

De bakcursus
Exclusief voor Libelle lezeressen € 89,- per persoon.
Wanneer: de cursus wordt op verschillende dagen in maart en april gegeven. De eerste cursusdag is op maandag 2 maart.
Opgevenklik hier en kies voor de ochtend- of de middaggroep.
Het ochtendprogramma: 09.30 – 13.30 uur (incl. ontvangst met koffie, thee en lekkers uit de bakkerij en een heerlijke lunch).
Het middagprogramma: 12.30 – 16.30 uur (incl. lunch en een afsluitende borrel).
Locatie: Almijstraat 14 in Oisterwijk

Geef je hier direct op voor de ochtend- of middaggroep.

*Cursusdagen gaan door bij voldoende inschrijvingen. Bij onvoldoende inschrijvingen zal gekeken worden naar het uitwijken naar een andere dag. Wanneer dit niet mogelijk is, zal het geld gerestitueerd worden.
*Annulering is uitsluitend mogelijk bij overmacht (extreem weer, treinstakingen). Bij ziekte of andere persoonlijke omstandigheden is er de mogelijkheid om iemand anders te laten deelnemen. Geld wordt niet gerestitueerd.
*Cursussen worden gegeven door het cursusteam van docenten en gastvrouwen. Robèrt is waar mogelijk bij elke groep (even) aanwezig, maar dit kan i.v.m. tv-opnames niet gegarandeerd worden.

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien