Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

5 redenen waarom de kringloopwinkel juist hartstikke leuk is

Dacht je altijd dat winkelen in een kringloopwinkel armoedig en gênant was? Juist niet. Van rondsnuffelen door rekken vol tweedehands kleding tot unieke vintage (design)meubelen: de kringloop is weer helemaal hip.  

Libelle samen met Wecycle

#1 Schatzoeken
In de kringloop vind je namelijk altijd unieke exemplaren: van die ene toffe kroonluchter tot dat leren jasje dat je nergens meer kunt kopen. De winkels liggen echt vol met leuke spullen waarvan je het bestaan niet eens weet.

#2 Voor een prikkie
Naast dat je in de kringloop allemaal unieke spulletjes kunt kopen die bijna niemand anders heeft, is het ook nog eens super voordelig. Voor een paar schamele euro’s koop je echt de leukste items. Kicken toch?

#3 Do it yourself
Ben je een beetje handig en creatief, dan is de kringloopwinkel ook the place to be. Ze verkopen veel spulletjes die met een kleine opknapbeurt weer een pronkstuk worden. Denk aan kastjes, tafels, krukjes en stoelen.

#4 Ruim eens op!
Oké, we kunnen ons heel goed voorstellen dat je ook teveel spullen in huis kunt hebben. En dan is de kringloop dus ook uitermate geschikt. Want je kunt er bijna al je spullen brengen waarvan je denkt dat een ander er nog iets aan heeft. Jij een schoon huis, een ander blij met nieuwe items. Een klassieke win-win dus.

#5 Tweede leven
Of je je spullen van zolder naar de kringloop hebt gebracht of dat je een fervent shopper in de kringloopwinkel bent, je bent altijd goed bezig. Want in de kringloopwinkel krijgen spullen een tweede of derde leven. Wist je dat je in de kringloop via Wecycle ook al je afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen kunt inleveren? Zo krijgen lampen en armaturen zoals bureau-, bed-, hang- en tuinlampen een tweede leven.

Doe ook lekker apart en win deze Wecycle Recycletas!
Klik hier en mail voor 24 oktober 2018 naar info@wecycle.nl waar de vrouw op de foto haar lamp inlevert voor recycling. Onder alle goede inzendingen worden 50 Wecycle tassen verloot. 

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien