Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Sandra, Elize & Lizz wilden dit keer écht slanker de zomer in, is het ze gelukt?

Ruim 9 weken geleden gingen Sandra, Elize en Lizz de uitdaging aan: slanker de zomer in én hierover vloggen voor Libelle TV. Is het ze gelukt? 

Libelle samen met The 1:1 Diet

In deze laatste vlog delen ze hun resultaten tot nu toe en vertellen ze hoe het dieet hen de afgelopen weken is bevallen.

Kijk de andere vlogs terug

Benieuwd waarom de dames graag wilden afvallen en hoe het de eerste weken ging? Hier kijk je de eerste en tweede vlog terug.

Persoonlijke begeleiding

Sandra, Lizz en Elize volgen The 1:1 Diet. Met dit dieet krijg je persoonlijke begeleiding door een van de 400 consulenten. Met ruim 20 jaar ervaring, helpen zij jaarlijks 75.000 mensen hun streefgewicht te bereiken. Zoek hier een consulent bij jou in de buurt.

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien