Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Speel de vrolijke Holiday Q&A met de hele familie en win jullie droomvakantie

Zit jij met je hoofd stiekem ook al bij het vinden van de perfecte zomervakantie? Kom alvast helemaal in de stemming met de Holiday Q&A. Ontdek hoe de droomvakantie van de hele familie eruit ziet en maak kans om ‘m te winnen! 

Libelle samen met TUI

Want door hier de Holiday Q&A te spelen kun je een droomvakantie ter waarde van maar liefst €5.000,- winnen. Wie weet vieren jullie aankomende zomer wel vakantie op een tropische bestemming, of gaan jullie liever voor een actieve vakantie?

Zo pak je het aan
Bovenstaande video laat al zien hoe leuk het spelen van de Holiday Q&A kan zijn. Met onderstaande tips kunnen jullie direct zelf aan de slag om zelf ook zo’n video te maken:

  1. Zorg dat iedereen bordjes heeft met de namen van de deelnemers erop. Als er vier mensen meedoen, heeft iedereen dus vier bordjes nodig.
  2. Om helemaal in de vakantiesfeer te komen kun je de bordjes alvast versieren met parasolletjes en zonnige plaatjes. Blaas de opblaasflamingo op en haal de strandstoelen uit de schuur. Zonnebril op en de vakantie kan beginnen!
  3. Zet de camera aan en stel elkaar leuke vragen, zoals ‘wie is de hele dag aan het zonnen?’ of ‘wie wil er als eerst de wifi-code weten?’. Als je het spel speelt op www.kinderenzijndebaas.nl krijg je vanzelf leuke vragen voorgeschoteld.
  4. Blij met het resultaat? Upload de video om kans te maken op jullie droomvakantie.
  5. En vergeet niet om vooral veel lol te hebben, want de meest enthousiaste video wint!

Succes!

Meedoen met de winactie kan tot 10 januari. 

TUI

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien