Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Speel de vrolijke Holiday Q&A met de hele familie en win jullie droomvakantie

Zit jij met je hoofd stiekem ook al bij het vinden van de perfecte zomervakantie? Kom alvast helemaal in de stemming met de Holiday Q&A. Ontdek hoe de droomvakantie van de hele familie eruit ziet en maak kans om ‘m te winnen! 

Libelle samen met TUI

Want door hier de Holiday Q&A te spelen kun je een droomvakantie ter waarde van maar liefst €5.000,- winnen. Wie weet vieren jullie aankomende zomer wel vakantie op een tropische bestemming, of gaan jullie liever voor een actieve vakantie?

Zo pak je het aan
Bovenstaande video laat al zien hoe leuk het spelen van de Holiday Q&A kan zijn. Met onderstaande tips kunnen jullie direct zelf aan de slag om zelf ook zo’n video te maken:

  1. Zorg dat iedereen bordjes heeft met de namen van de deelnemers erop. Als er vier mensen meedoen, heeft iedereen dus vier bordjes nodig.
  2. Om helemaal in de vakantiesfeer te komen kun je de bordjes alvast versieren met parasolletjes en zonnige plaatjes. Blaas de opblaasflamingo op en haal de strandstoelen uit de schuur. Zonnebril op en de vakantie kan beginnen!
  3. Zet de camera aan en stel elkaar leuke vragen, zoals ‘wie is de hele dag aan het zonnen?’ of ‘wie wil er als eerst de wifi-code weten?’. Als je het spel speelt op www.kinderenzijndebaas.nl krijg je vanzelf leuke vragen voorgeschoteld.
  4. Blij met het resultaat? Upload de video om kans te maken op jullie droomvakantie.
  5. En vergeet niet om vooral veel lol te hebben, want de meest enthousiaste video wint!

Succes!

Meedoen met de winactie kan tot 10 januari. 

TUI

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien