Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Zó zorgt sportvlogger Lot ervoor dat ze haar dag altijd goed begint

Waarom de dag gehaast beginnen? Sportvlogger Lot (65) vindt het belangrijk om gezond en vitaal te blijven én er goed uit te zien. Daarom neemt ze ’s ochtends de tijd om op gang te komen en zichzelf goed te verzorgen.

Libelle samen met L’Oréal Paris

Een stralend begin van de dag
Om haar dag stralend te beginnen, gebruikt Lot de Age Perfect Golden Age dagcrème van L’Oréal. De crème bevat neo-calcium die de huid hydrateert en verstevigt en het toegevoegde pioenroosextract geeft het gezicht weer de natuurlijke kleur, zodat een jeugdige, gezonde uitstraling behouden blijft. Daarna gebruikt Lot de Golden Age oogcrème rond de ogen, tegen donkere kringen en voor gehydrateerde oogcontouren en een frisse blik.

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien