Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Dit is waarom 'The Undoing' je nieuwe favoriete serie wordt

Nu de herfst is aangebroken en de avonden weer korter worden, kunnen we zo genieten van een goede serie op televisie. Maandag 26 oktober start op Ziggo Movies & Series XL de nieuwe spectaculaire HBO-miniserie The Undoing met Nicole Kidman en Hugh Grant. Wij vertellen je alles dat je moet weten over de nieuwe topserie. 

Libelle samen met Ziggo

Moordmysterie

The Undoing gaat over een rijke New Yorkse-familie die betrokken raakt bij de brute moord op een schoolmoeder die ze kennen. Grace en Jonathan Fraser hebben een gelukkig huwelijk en een slimme zoon, maar dat alles komt op losse schroeven te staan wanneer de politie op de stoep staat.

Plotseling verdwijnt Jonathan en ontdekt Grace dat er jarenlang veel geheimen voor haar zijn achtergehouden. En kan zoontje Henry de social media-storm die ontstaat na de gruwelijke moord wel aan? Wie heeft er de moord gepleegd? Motieven genoeg voor alle spelers, dus je zult sowieso flink speculeren tijdens The Undoing!

De cast van The Undoing

The Undoing profiteert van ijzersterk acteerwerk door Nicole Kidman en Hugh Grant. Ook Donald Sutherland als de stinkend rijke vader van Grace Fraser, speelt een heerlijke bijrol.

Het is superknap van The Undoing hoe je blijft gissen tot het einde wie de werkelijke moordenaar was. Nicole Kidman is executive producer van de HBO-serie, maar de rol van Grace is haar ook op het lijf geschreven. Haar achtergrond als therapeut maakt haar stoïcijns, maar ze is helemaal niet onder controle van de situatie. Kidman kan emotioneel fantastisch uithalen naar de politie en vooral haar man.

Hetzelfde geldt voor Hugh Grant die met zijn eeuwige charmes van Jonathan een heerlijke smeerlap maakt, die denkt dat hij met alles weg kan komen.

Ook al bestaat The Undoing maar uit 6 episodes, je leert de personages echt van binnen en van buiten kennen. En ze verrassen je regelmatig, soms op een duistere manier…

Releasedate

The Undoing episode 1 verschijnt maandag 26 oktober exclusief op Ziggo Movies & Series XL. De serie loopt gelijktijdig met de Amerikaanse uitzending op HBO, dus je kunt wekelijks genieten van een nieuwe episode. De miniserie heeft 6 episodes in totaal en de laatste aflevering kan je op maandag 30 november kijken.

Movies & Series XL

Movies & Series XL is het meest complete tv-pakket van Ziggo. Je krijgt toegang tot de mooiste films, series en tv-zenders, waaronder de meeste exclusieve films en series van HBO. Kijk onbeperkt, waar en wanneer je wilt. Movies & Series XL is standaard inbegrepen bij het tv-abonnement Max. Meer weten? Kijk hier.

Naast The Undoing biedt Ziggo nog veel meer grote titels aan in oktober.

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien