Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Heb je te maken met urineverlies? Niks om je voor te schamen

Het is dan misschien geen sexy onderwerp, het is wél goed om het erover te hebben: urineverlies. Veel vrouwen boven de 45 jaar krijgen ermee te maken. En dat kan je flink onzeker maken. 

Libelle samen met TENA Silhouette

Naarmate je ouder wordt, worden je bekkenbodemspieren slapper. Dit kan urineverlies veroorzaken. Misschien voel je je er niet comfortabel bij, maar bespreek je urineverlies met je huisarts. Er kan een andere oorzaak zijn van urineverlies, of er kan een behandeling worden besproken die je klachten kan helpen verminderen.

Meer dan (onder)goed
TENA Silhouette voelt aan als normaal ondergoed, maar biedt ook discrete bescherming tegen matig tot zwaar urineverlies. Dit incontinentieondergoed is er in twee kleuren: zwart en crème, en is verkrijgbaar met een hoge taille of lage taille in de maten M en L. De broekjes hebben aan de binnenkant dezelfde kleur als aan de buitenkant. Daarnaast hebben ze een betrouwbare, superabsorberende kern, die snel vocht opvangt en beschermt tegen ongewenste geurtjes — voor ongekende discretie.

Getest
Hettestpanel.nl* vroeg 109 vrouwen die te maken hebben met urineverlies de broekjes van TENA Silhouette te testen.

“Ik gebruik urineverliesverband, maar dit zit zo veel fijner! Ik kan weer hoesten en lachen zonder angst om door te lekken” Barbara (56)

  • 87% van de testers zou TENA Silhouette aanbevelen bij vrouwen die ongewenst urineverlies ervaren.
  • 99% van de testers geeft aan dat de hoge taille-variant van TENA Silhouette op het gebied van absorptie, droogheid en het insluiten van geurtjes aan de verwachting voldoet, of die zelfs overtreft.
  • 7,6 is het gemiddelde cijfer dat de testers TENA Silhouette geven.

“Het zwarte broekje met de lage taille voldoet op alle punten aan de verwachting en komt bovendien niet boven mijn broek uit” Ineke (60)

* Onderzoek uitgevoerd door hettestpanel.nl, 109 testers, juli 2019.


Speel hier de sudoku van woensdag 3 juni

Sudoku woensdag 8 april

Premium

Zin in een puzzel? Strijk met een kop koffie of thee lekker neer in de zon en kraak deze sudoku. Lukt het jou om ’m zonder hints af te maken?

Na aankoop vind je de puzzel terug in je Bewaarlijst en heb je 7 dagen om ’m op te lossen. Succes!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien