Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Vluchteling Ali: 'Ik ben dagelijks bang dat anderen mijn kinderen iets aandoen'

Voor Libelle TV bezoekt Dokter Rutger Artsen zonder Grenzen op Lesbos. Daar spreekt hij met verschillende vluchtelingen en migranten over de heftige omstandigheden in het vluchtelingenkamp.

Libelle samen met Artsen zonder Grenzen

Eerder sprak hij met kinderarts Ida en tolk & cultureel begeleider Mardjan over het bijzondere werk dat zij doen op Lesbos.

Bijzonder werk
Het verschil maken voor mensen in nood, dat is wat artsen zonder grenzen wil bereiken. Ze verlenen medische hulp aan mensen die dit hard nodig hebben, maar niet krijgen: in oorlogs- en conflictsituaties en op plekken waar mensenlevens worden bedreigd, en altijd los van ras, geloof of politieke voorkeur.

Op de hoogte blijven van het bijzondere werk van Artsen zonder Grenzen? Volg ze op Facebook op bezoek de website voor meer informatie of om een donatie te doen.

Artsen zonder Grenzen

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien