Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Dit zijn de voordelen van een e-bike

Met een elektrische fiets rijd je fris en fruitig naar je werk, dat etentje of door de natuur. En het is ook nog eens veel gezonder, goedkoper en milieuvriendelijker dan met de auto. Wij zetten alle voordelen voor je op een rij. 

Libelle samen met Fietsenwinkel.nl

Geld besparen
Een e-bike is in aanschaf dan wel duurder dan een gewone fiets, maar als je vaker de elektrische fiets pakt in plaats van de auto, kan je dat behoorlijk wat geld schelen. Zo bespaar je benzine, belasting en parkeergeld. En het is nog gezonder ook!

Lange afstanden
Door de elektrische ondersteuning wordt een fietstochtje van 30 kilometer een fluitje van een cent. Zo kun je nog meer genieten van de omgeving.

Woon-werkverkeer
Geen files, niet bezweet aankomen én geen oponthoud door tegenwind of een steile heuvel. Dat maakt een e-bike de ideale fiets voor naar het werk.

Moeiteloos trappen
Een e-bike bevat een motor en een accu. De accu levert energie aan de motor, die er voor zorgt dat de pedalen makkelijker rondgaan. Dat scheelt flink wat zweetdruppels!

Milieuvriendelijk
De accu van een e-bike kan meestal worden gerecycled.

—————————————————————————————————————————–

In beweging
Van e-bike tot racefiets, van stadsfiets tot mountainbike. Wat je ook zoekt: Fietsenwinkel.nl heeft het grootste assortiment voor de beste prijs. Of kom testrijden in één van de 37 test-centers en ervaar het zelf.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien