Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Het perfecte voornemen: eten en slapen op sterrenniveau

Bij Libelle zijn we altijd op zoek naar de mooiste plekjes om bij te komen en (culinair) te genieten. Dit is hét perfecte weekendje weg in eigen land.

Advertorial

Vaker samen eropuit gaan: het is een van de betere voornemens. Begin het jaar meteen goed en trakteer jezelf op een culinair avontuur in Monnickendam: eten, drinken én slapen op sterrenniveau.

Compleet genieten
Kras maakt het toegankelijk om op sterrenniveau te dineren en om te genieten en ontspannen in een luxe accommodatie in de buurt van het restaurant. Het perfecte weekendje weg voor de culinaire liefhebber! Gaan? Boek het Libelle-arrangement via deze website (al vanaf € 99 p.p.) t/m 31 januari 2018. Het arrangement bestaat uit:

Inclusief
* 1x overnachting in Suitehotel Posthoorn
* 1x 3-gangendiner in Restaurant Posthoorn (exclusief drankjes)
* 1x romantisch ontbijt op de kamer
* Luxe badpakket: badjassen en slippers

Exclusief
* Reserveringskosten € 19,50 per boeking
* Verblijfsbelasting € 5 p.p. per nacht

Uitgebreid aanbod
Kras biedt meer dan 20 verschillende culinaire arrangementen. Kijk voor meer Michelinster arrangementen op kras.nl/michelin en boek al vanaf € 89 p.p.

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien