Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Win een dagje uit t.w.v. € 500,-

Een ballonvaart? Een dagje wellness? Of een dagje én nachtje weg? Jij bepaalt! Doe mee en win een onvergetelijke ervaring, samen met je maatje(s) t.w.v. € 500,-!

Libelle samen met SENSEO®

Wie is jouw nummer één?
Genieten jij en je beste vriendin, zus, moeder, tante of buurvrouw ook zo van de leuke en lekkere dingen in het leven? Zoals van een heerlijk kopje SENSEO® koffie? Vertel ons hoe jij en je beste maatje genieten van de enige echte koffiepads. Doe mee en win samen een dagje uit t.w.v. €500,-!

De nummer één van Hilmar
Libelle’s hoofdredacteur Hilmar Mulder en adjunct Anita Bijlsma zijn het gouden duo van Libelle. Samen met de redactie zorgen zij ervoor dat er elke week een nieuwe Libelle op de mat valt. Hilmar is ontzettend blij met een collega zoals Anita. Hilmar: “Anita presenteert de planning aan de complete redactie, zodat elke redacteur precies weet wat haar te doen staat. Uiteindelijk komen alle producties bij elkaar en gaat onze art director met haar team aan de slag en gaat het nummer naar de drukker. Het is altijd een spannend moment als de eerste exemplaren bij ons op de redactie binnenkomen. Dan is het weer tijd voor Anita en mij om met een kop koffie even het nieuwste nummer door te nemen voordat we weer achter onze computers kruipen. Ja, van Anita is er maar één.”

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien