Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Win een nachtje héérlijk slapen op deze bijzondere locatie

Een nachtje heerlijk doorslapen – zonder wakker te worden van kinderen of piekergedachtes – wie droomt er niet van? Daarom heeft IKEA een brugwachtershuisje in Amsterdam omgetoverd tot dé ideale slaapkamer. En jij kunt hier een compleet verzorgde overnachting winnen!  

Libelle samen met IKEA

In het monumentale brugwachtershuisje is alles er op (in)gericht om jou een nacht heerlijk te laten slapen. Zo is er een speciale opberger voor elektronische apparaten (zodat je niet in de verleiding komt om nog even je mail of social media te checken), kunnen de lichten gedimd worden, ligt er een ontspanningspakketje klaar en slaap je natuurlijk in het perfecte bed.

Waar & wanneer
De overnachting vindt plaats van 23 op 24 maart in een van de brugwachtershuisje in het centrum van Amsterdam en is voor 2 personen (21+). ’s Avonds geniet je van een diner dat een goede nachtrust bevordert en ’s ochtends wordt er een heerlijk ontbijt voor jullie bezorgd.

Vul het winformulier onderaan dit artikel in om kans te maken.

IKEA

De perfecte slaapkamer
Een optimale nachtrust begint met de juiste inrichting van de slaapkamer. Daar weten ze bij IKEA alles van. Hier vind je niet alleen het juiste bed en matras, maar ook opbergmogelijkheden om de slaapkamer netjes opgeruimd te houden, verduisterende gordijnen en allerlei handige extra’s om de ruimte nog aangenamer te maken. Meer tips voor een goede nachtrust vind je hier.

Meedoen kan t/m 10 maart en de winnaar ontvangt 12 maart bericht.

 

Ikea

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien