Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Win een nachtje héérlijk slapen op deze bijzondere locatie

Een nachtje heerlijk doorslapen – zonder wakker te worden van kinderen of piekergedachtes – wie droomt er niet van? Daarom heeft IKEA een brugwachtershuisje in Amsterdam omgetoverd tot dé ideale slaapkamer. En jij kunt hier een compleet verzorgde overnachting winnen!  

Libelle samen met IKEA

In het monumentale brugwachtershuisje is alles er op (in)gericht om jou een nacht heerlijk te laten slapen. Zo is er een speciale opberger voor elektronische apparaten (zodat je niet in de verleiding komt om nog even je mail of social media te checken), kunnen de lichten gedimd worden, ligt er een ontspanningspakketje klaar en slaap je natuurlijk in het perfecte bed.

Waar & wanneer
De overnachting vindt plaats van 23 op 24 maart in een van de brugwachtershuisje in het centrum van Amsterdam en is voor 2 personen (21+). ’s Avonds geniet je van een diner dat een goede nachtrust bevordert en ’s ochtends wordt er een heerlijk ontbijt voor jullie bezorgd.

Vul het winformulier onderaan dit artikel in om kans te maken.

IKEA

De perfecte slaapkamer
Een optimale nachtrust begint met de juiste inrichting van de slaapkamer. Daar weten ze bij IKEA alles van. Hier vind je niet alleen het juiste bed en matras, maar ook opbergmogelijkheden om de slaapkamer netjes opgeruimd te houden, verduisterende gordijnen en allerlei handige extra’s om de ruimte nog aangenamer te maken. Meer tips voor een goede nachtrust vind je hier.

Meedoen kan t/m 10 maart en de winnaar ontvangt 12 maart bericht.

 

Ikea

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien