Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Winnen: een lingerieworkshop in Amsterdam

Heb je altijd al willen weten welke bh het beste bij jouw figuur past en heb je behoefte aan persoonlijk advies? Doe dan mee en geef je samen met je vriendin, (schoon)zus, buurvrouw of dochter op voor de exclusieve lingerieworkshop van Triumph.

Libelle samen met Triumph

Goede lingerie is de basis van elke outfit. Maar wist je dat de gemiddelde vrouw 8 bh’s bezit en er eigenlijk maar 2 echt graag draagt? En dan dragen we ook nog eens vaak de verkeerde maat bh.

Alles over de perfecte bh
Op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019 organiseren Libelle en Triumph exclusieve lingerieworkshops. Tijdens de workshops van een uur krijg je van Libelle’s Françoise (redactiemanager mode) de laatste trends op modegebied voorgeschoteld. Elisa van Triumph vertelt je waarom Triumph al 130 jaar succesvol is op het gebied van lingerie. En ze vertelt je alles over het vinden van de perfecte bh: met beugel, zonder beugel, voorgevormd of niet voorgevormd. Wat doet het voor je boezem, wat kies je en waarom? Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de nieuwe collectie en krijg je voldoende tijd om je te laten adviseren, te passen en te genieten van een hapje en een drankje. En als kers op de taart shop je als deelnemer aan de workshop met 20% korting op de gehele Triumph-collectie én krijg je een fijne goodiebag mee naar huis.

Triumph Amourette nieuwste lentecollectie. Getoonde modellen zijn beschikbaar tot G- , F- en H-cup. Prijzen van links naar rechts: slipje donkerblauw € 24,95, beha € 49,95. Hipster roze € 24,95, beha € 54,95. Slipje lichtblauw € 27,95, beha € 49,95.


Doe mee!
– Wanneer: donderdag 18 april 2019 om 15:00u en 17:30u en vrijdag 19 april 2019 om 12:00u en 15:00u
– Waar: in de prachtige Triumph-winkel in de Kalverstraat 43 in Amsterdam
– Let op: er is plek voor 30 dames per workshop, dus doe snel mee want vol = vol!
Meedoen kan t/m 7 april 2019. Wanneer jij bent uitgekozen om deze workshop te volgen ontvang je van Libelle een bevestiging.

Overwin je grote en kleine angsten met de fear setting methode

fear setting methode

Bij belangrijke beslissingen spelen vaak allerlei doemscenario’s door ons hoofd, en dat kan verlammend werken. Want wat als…? Met de fear setting methode durven we, weloverwogen, wél tot actie over te gaan.

Ontslag nemen en voor jezelf beginnen, speechen op een bruiloft, alleen op vakantie gaan, je leidinggevende de waarheid zeggen, autorijden, een echtscheiding aanvragen, solliciteren op een hogere functie, koken voor een grote groep: bijna allemaal hebben we wel een droom, doel of verlangen. Iets wat we graag willen of waarvan we vinden dat we het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien