Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Winnen: uniek tafelvoetbalspel met de selectie van de OranjeLeeuwinnen

Voor het eerst in de geschiedenis van het Nederlandse vrouwenvoetbal doet er op het WK een Nederlands Vrouwenvoetbalelftal mee dat kan strijden om de hoofdprijs. Laat de Oranjekoorts nog verder stijgen en speel thuis of op het werk een potje tafelvoetbal mét de enige echte OranjeLeeuwinnen. Doe mee en win! 

Libelle samen met Blokker

Wat kun je winnen?
Het allereerste vrouwen tafelvoetbalspel ter wereld! En dat allemaal ter ere van onze OranjeLeeuwinnen die op het WK voetbal gaan schitteren. Daarom mogen we dit tafelvoetbalspel t.w.v. € 59,99 weggeven van Blokker. Je krijgt het tafelvoetbalspel én de 16 OranjeLeeuwinnen borstbeeldjes. Dit zijn de mini-look-a-likes van ons elftal. De OranjeLeeuwinnen hebben een kliksysteem waardoor je ze eenvoudig kunt bevestigen op het speciaal ontwikkelde Blokker tafelvoetbalspel. Zo kun je een potje tafelvoetballen met jouw persoonlijke selectie.

Doe mee en win
Laat hieronder je gegevens achter. Meedoen kan t/m 19 juni a.s. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

 

 

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien