Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zó leuk was de exclusieve lingerieworkshop speciaal voor onze lezeressen

Twee weken geleden organiseerde Libelle voor haar lezeressen 4 exclusieve workshops in de Triumph winkel  in de Kalverstraat in Amsterdam. Ruim 100 vrouwen kregen alle ins and outs op het gebied van mode en lingerie gepresenteerd. 

Libelle samen met Triumph

Libelle’s redactiemanager mode Françoise (ook wel bekend van haar modevlogs op Libelle TV) gaf een presentatie en liet daarbij de nieuwste modetrends zien. Van romantisch tot duurzaam: alles kwam uitgebreid aan bod. Elisa (shopmanager van de Triumph winkel in Nijmegen) vertelde de dames alles over het vinden van de perfecte bh: met beugel, zonder beugel, voorgevormd of niet voorgevormd. Wat doet het voor je boezem, wat kies je en waarom? Uiteraard kon er na de workshop lekker geshopt worden (met flinke korting!) en stonden er heerlijke hapjes, drankjes én een goedgevulde goodiebag  voor de dames klaar. Wat een geslaagde middag!

Drie gouden tips van Elisa

  1. Je draagt de juiste maat als je je beha niet voelt zitten tijdens het dragen. Eraan trekken en sjorren is niet goed.
  2. Test jezelf: plaats 2 vingers achter de sluiting van je bh. Rekt je bh meer dan 5 cm? Dan draag je de verkeerde maat.
  3. Gebruik nooit wasverzachter tijdens het wassen van je lingerie. Dat vermindert de elastine in je beha en zo gaat ie minder lang mee.

De perfecte bh voor jou
Ontdek zelf welke bh het beste bij jou past: boek een persoonlijke passessie bij één van de Triumph-winkels in Nederland of bekijk de nieuwste lingerietrends.

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien