Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zangeres Maan: "Toen ik met The Voice meedeed had ik nooit verwacht dat het zo zou lopen"

Toen Maan in 2016 meedeed aan het zesde seizoen van The Voice of Holland, had ze nooit verwacht dat ze de talentenjacht ook daadwerkelijk zou winnen. 

Libelle met Mitsubishi

Na het winnen van The Voice kwam het leven van Maan – die toen nog maar 18 jaar was en nog op de middelbare school zat – naar eigen zeggen in een stroomversnelling terecht. “Ik besefte niet echt wat er allemaal gebeurde, en nu nog steeds soms niet.”

Guilty pleasures
Inmiddels treed ze zo’n vijf keer per week op door het hele land. Naast een platencontract won ze met haar deelname ook meteen een Mitsubishi. Daarmee rijdt ze van optreden naar optreden. In het winterse Noorwegen vertelt Maan aan Bastiaan van Schaik hoe haar leven de afgelopen jaren verandert is en naar welke guilty pleasures ze onderweg allemaal luistert.

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien