We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Zó kom je stralend de zomer door

In de zomer zitten we vaak nét iets lekkerder in ons vel. De zon schijnt, we zijn langer buiten en zijn (oké, bijna) altijd vrolijk. Met deze tips kom jij de zomer letterlijk en figuurlijk stralend door. 

Libelle samen met VSM

Drink water
Water is en blijft de beste natuurlijke reiniger. Door voldoende water te drinken verdwijnen giftige stoffen uit je lichaam. Probeer daarom ongeveer acht glazen water per dag te drinken. Goed voor je huid en nog lekker verfrissend tijdens een warme zomerdag ook!
Tip: Voeg eens een schijfje limoen en wat muntblaadjes toe aan je glas water. Geeft het water net wat meer smaak.

Slaap je mooi
Voldoende slaap helpt echt voor een uitgeruste uitstraling en geeft energie om de dag fit te beginnen. Terwijl je slaapt is je huid hard aan het werk om de schade van de dag (UV-straling, vervuiling, etc.) weer te herstellen.

Scrubben
Met scrubben verwijder je dode huidcellen en geef je je huid een lekkere oppepper. Begin bij je voeten en ga langzaam, met cirkelende bewegingen omhoog naar je benen, buik, billen en armen.
Tip: Ben je een dagje aan het strand? Met wat zand en (zee)water heb je je eigen natuurlijke scrub.

Altijd SPF
Veel mensen denken dat ze zich alleen hoeven te beschermen tegen UV-straling als de zon volop schijnt. Het is belangrijk je huid altijd te beschermen door bijvoorbeeld te smeren met producten waar een SPF (zonnefactor) in zit. Zeker tijdens een heerlijke zomerse dag wil je natuurlijk voorkomen dat je huid verbrandt en je mooie bruine kleurtje hierdoor vervaagt. Smeren dus!

Verkoeling
Is je huid wat geprikkeld of toch licht verbrand na het zonnen? VSM Derma Calendulan lotion met goudsbloem verkoelt, verzorgt en hydrateert de huid. Calendulan lotion is ook ideaal als verzorging van de huid na het scheren. De lotion smeert makkelijk uit en trekt lekker snel in.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien