null Beeld

samen met Bol.com

Déze budgettip zorgt voor urenlang lees- en luisterplezier voor de (klein)kinderen

Van een leuk verhaaltje voor het slapen gaan tot aan meeslepende luisterboeken voor onderweg: de meeste kinderen zijn dol op verhalen. En goed nieuws, want dankzij dít initiatief kun je allerlei leuke ebooks en luisterboeken voor kinderen zo goed als gratis aanschaffen.

onze commerciële redactie

Libelle samen met bol.com

Lezen is niet alleen goed voor de taalontwikkeling en woordenschat van kinderen, het prikkelt ook de fantasie en zorgt ervoor dat ze zich kunnen verplaatsen in andere personages. Genoeg redenen om je (klein)kind het plezier van (voor)lezen mee te geven dus.

Zo goed als gratis

En daar komt de Bollebozen BoekieClub van bol.com goed bij van pas. Want hier zijn allerlei leuke ebooks en luisterboeken zo goed als gratis aan te schaffen: voor maar € 0,01 per stuk! Er is keuze uit 9 ebooks en 9 luisterboeken, voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Van Woezel & Pip tot Carry Slee

Van Dikkie Dik en Woezel & Pip voor de kleintjes, tot spannende verhalen van Carry Slee, Dummie de Mummie, Superjuffie en Mees Kees voor de iets oudere kinderen: er staat voor iedereen wel een mooi ebook of luisterboek tussen. Om gezellig samen voor te lezen óf om je kind urenlang in te laten verdwijnen.

Bekijk hier de complete lijst met 18 ebooks en luisterboeken.

Voorleesverhaaltjes en spannende avonturen: keuze genoeg. Beeld
Voorleesverhaaltjes en spannende avonturen: keuze genoeg.

De boeken zijn te lezen of luisteren via een smartphone, tablet of Kobo e-reader.

Gelijke kansen voor kinderen

BoekieClub is een initiatief vanuit bol.com Bollebozen, waarmee bol.com zijn steentje bijdraagt aan het creëren van gelijke kansen voor kinderen in Nederland en Vlaanderen, door het plezier van lezen en verhalen over te brengen.

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden