Koen Beeld Libelle
KoenBeeld Libelle

PREMIUM

Dagboek van Koen 16: “Alles aan Loretta is zo zinderend, zo gekmakend lekker”

Naomi GriepLibelle

Koen heeft geweldige sex gehad met Loretta, de verzorgster van Babs. Hoewel zijn huwelijk met Maud nog niet over is, krijgt hij zijn nieuwe liefde niet uit zijn hoofd.

De hele dag zit ik met Loretta in mijn kop. We hebben elkaar nu drie keer gezien en elke keer lijkt de sex nog fantastischer dan daarvoor. Waarom ze niet getrouwd was, had ik haar de laatste keer gevraagd. Een vrouw als zij kon vast duizenden mannen krijgen. Ze had nonchalant haar schouders opgehaald. “Mannen zat, alleen het kaf van het koren scheiden is lastig gebleken.” Ze had een dochter gekregen, toen ze negentien jaar was, en die was inmiddels vierendertig, gelukkig getrouwd en moeder van twee kleintjes. Het was haar dochter geweest die haar had overgehaald toch weer eens te gaan daten. Volgens haar zijn er ook echt leuke mannen, die niet alleen voor de sex gaan. Trouwens daar was haar moeder nu toch wel te oud voor. “Van je kinderen moet je het maar hebben,” zei Loretta terwijl ze er een droogkomisch hoofd bij trok.

Stevige billen

“Een oma van drieënvijftig die er zo lekker uitziet, wil ik zelfs als ze overgrootoma wordt of overovergrootoma,” reageerde ik. Waarop ze me begon te stompen en zei dat dit echt de ergste opmerking was zie ze ooit had gehoord. Haar ongecompliceerdheid, haar stralende lach, haar stevige billen, haar masserende handen en de haar intieme geur… Alles is zo zinderend, zo gekmakend lekker aan haar.

Tussenstapje

En dan is er ook nog Maud. Geen idee wat ik met haar en ons hele gezinsleven moet? Ons jarenlange huwelijk dat ingesleten is en vanzelfsprekend. Het lijkt of wat ik met Loretta heb in een ander universum speelt. En dat mijn ware leven gewoon nog altijd met Maud is, met alle gedoe en voorslepende issues. Maud is een gegeven, een vaststaand feit. En natuurlijk is deze hele fase van tijdelijk aard. Een tussenstapje, een pauze. Eerst probeerde ik steeds om haar te bereiken om het gesprek aan te gaan, maar sinds ik het met Loretta doe, heb ik gedacht: dan niet! Ik hoor het wel als je me wil zien.

En natuurlijk appt ze mij uiteindelijk weer. Ze wil met me gaan ‘wandelen’. Prima. Alles wandelt tegenwoordig. Ben benieuwd wat ze me te zeggen heeft, het lijkt nogal urgent.

Als ik haar zie schrik ik. Ze ziet er uitgeblust uit, totaal energieloos. Alsof ze in een maand tien jaar ouder is geworden. Maar in plaats van dat te zeggen, maak ik een compliment. Mijn ervaring heeft geleerd dat zo’n gesprek veel beter verloopt na een compliment. Toch gaat dat die vlieger dit keer niet op… Ze wil dat we onze relatie beëindigen. Voorgoed.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden