Koen 24 Beeld Libelle
Koen 24Beeld Libelle

PREMIUMKoen

Dagboek van Koen: “In spannende lingerie staat ze tegenover me”

Koen komt erachter dat Loretta nogal explosief van karakter is. Dat liet ze de laatste keer dat ze elkaar zagen maar al te goed merken.

RedactieLibelle

Ik weet niet of het een cultuurdingetje is of een karakter-iets. Waarschijnlijk een combinatie van die twee. Zeker is dat Loretta zo heftig is dat ik me afvraag of ik daar wel zin in heb. Nadat ze me de deur uit had gezet, begon ze me vrijwel direct daarna weer te appen: “Dit flik je me niet! Ik ben niet zoals andere vrouwen. Ik laat me niet piepelen. Als je van iemand houdt, behandel je die met respect. Ik heb jou wel door. Maar ik laat me niet meer manipuleren.”

Receptie

Na dertig appjes heb ik mijn telefoon uitgezet en ben in mijn hotelkamer een filmpje gaan kijken. Ze bekijkt het maar. Maar na een uur word ik gebeld door de receptie. Of ik het goed vind dat mevrouw Maduro naar mijn kamer komt. Ik twijfel: ze zal toch niet gekomen zijn om haar tirade voort te zetten, of wel? De receptionist – die ik goed ken – helpt me. “Mevrouw heeft een mooie verrassing voor u bij zich.”

En daar staat ze voor de deur. Glimmende zwarte regenjas, naaldhakken en in haar handen een grot bos tulpen. “Sorry, de rozen waren op.” Ik laat haar binnen, nog altijd niet zeker van de bedoeling van haar bezoek. “Eh… volgens mij moet ik sorry zeggen?”. “Dat sowieso”, zegt ze met een boos hoofd. “Maar ik ook… Ik weet dat ik heftig ben, dat is de fout die ik altijd maak in een relatie.”

Spannende lingerie

“Is al goed”, zeg ik. “Ik ben blij dat je gekomen bent. Wat wil je drinken?” Ik loop naar de minibar waar ik ook eigen flesjes bier en een fles wijn in bewaar. “Wijn?” Als ik me omdraai zie ik dat ze haar regenjas heeft uitgedaan en in een spannende lingerie tegenover me staat. Het effect schiet meteen tussen mijn lenden. Ze loopt op me af en legt haar handen op haar volle borsten.

“Eh… Loretta ik weet niet.”

“Het is al goed, toch?” zegt ze met hees stemgeluid. “Laten we doorgaan waar we gebleven zijn.”

Maar ik plaats van mee te gaan in het spel, haal ik voorzichtig haar handen van haar borsten. “Het hoeft niet altijd om sex te gaan. We kunnen ook gewoon praten. Bijvoorbeeld over waarom jij je zo snel aangevallen voelt.” Ze slaat haar ogen neer, haar lipt trilt.

Ik neem haar mee naar mijn plekje op het bed. “Of wil je niet praten?” Nu pas kijkt ze me weer aan. “Het is een gekke combinatie”, zegt ze met zachte stem. “Mijn moeder leerde me dat mannen klootzakken zijn, net zoals mijn vader. Terwijl mijn minnaars me altijd geleerd hebben dat ik maar één machtsmiddel heb.”

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden