null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Die Ene Keer: ‘Kom nog iets dichter tegen me aan staan’

Per ongeluk, als wraak of juist uit verdriet: vrouwen vertellen Libelle waarom ze het Die Ene Keer niet netjes hielden. Deze week: Isabelle (39) viel voor haar tennisleraar.

Online redactie LibelleGetty Images/iStockphoto

"Bas leerde ik vijf jaar geleden kennen, via een datingsite. Inmiddels zijn we getrouwd en hebben we een dochtertje van 1,5. Bas komt uit gegoede kringen, zoals dat heet, iets wat ik van huis uit niet gewend ben, maar waar ik me sinds ik hem ken volop aan heb overgegeven. Ik ben me anders gaan kleden, ik doe boodschappen bij andere winkels. Twee keer per maand naar de pedicure is eerder regel dan uitzondering - en ik vind het fantastisch. Wat ik niet zo fantastisch vond, was de suggestie van Bas dat ik op golfles zou moeten gaan."

Dubbelen

"Golf, bah, ik vind er niks aan. Dus heb ik net zo lang met hem gebakkeleid tot hij akkoord ging met mijn alternatief: tennis. Daar begon Bas gelukkig ook vrij snel de voordelen van in te zien. 'Dan kunnen we over een jaartje dubbelen!', zei hij enthousiast na mijn derde les. Ik had daar een hard hoofd in. Het meisje dat me - natuurlijk - privéles gaf, deed haar best om me de kneepjes bij te brengen, dat was het niet. Mijn lichaam leek gewoon niet mee te willen werken aan al dat geren."

Tegensputteren

"Na een paar jaar begon dat Bas op te vallen. Op mijn verjaardag had hij daarom niet alleen een prachtige armband voor me klaarliggen. Met een grote glimlach stak hij me tijdens ons etentje een envelop toe. Ik keek hem een tikje wantrouwig aan; wat zat hier voor verrassing in? Ik trok er een A4-tje uit met daarop groot het hoofd van ene Rogier. Daaronder zijn cv. Lesgegeven hier, toernooien gespeeld daar, veel ervaring in een-op-een lesgeven... 'Je nieuwe tennisleraar!', zei hij. Ik sputterde wat tegen, ik had het toch prima naar mijn zin met Anne? 'Schat', zei Bas, 'jij kunt zoveel beter. Dat gun ik je en dat wil je graag geven.'"

Grote handen

"En dus werd er twee weken later aangebeld op zaterdagochtend, in plaats van Annes vrolijke 'joehoi!' als ze haar hoofd vanuit de bijkeuken naar binnen stak. Ik deed open en daar stond hij. Rogier. Prototype tennisleraar: lang, blond haar dat onder zijn petje uitpiepte, flink gebruinde benen van al die uren op de baan. 'Goedemorgen mevrouw Van Vught', zei hij, een tikje formeel. Ik glimlachte. 'Zeg maar Isa hoor', en ik stak mijn hand uit. Ferme handdruk, grote handen. 'Wil je nog koffie?' Hij gunde me een korte glimlach en schudde zijn hoofd. Dus pakte ik mijn racket en liepen we naar de baan."

Duidelijke uitnodiging

"Het was een prima les, ik zweette zowaar en het was eigenlijk wel prettig om eens een keer korte en duidelijke aanwijzingen te krijgen. Zo ging het een paar weken. Langzaam merkte ik dat Rogiers houding ten opzichte van mij begon te veranderen. Meestal was het weinig aan, op zaterdagen lesgeven bij de grote huizen, vertrouwde hij me toe. Ik keek hem iets langer aan dan misschien strikt noodzakelijk was. Hij bleef me aankijken, wendde zijn blik niet af. Ik lachte even en sloeg mijn ogen neer. Als die uitnodiging niet duidelijk was."

Sensuele belofte

"Een week later kwam hij achter me staan op de baan, nadat we een kwartiertje hadden ingeslagen. 'Ik wil aan je backhand werken vandaag', zei hij. Dat kriebelde over mijn rug, alsof het een sensuele belofte was in plaats van een sporttraining. Ik voelde hoe zijn handen om mijn onderarmen sloten. 'Kom nog iets dichter tegen me aan staan', zei hij in mijn oor. Trillend ging ik rechter staan en ik voelde zijn harde lichaam en kruis warm tegen mijn rug. Zijn neus kriebelde in mijn nek. 'Draai je eens om.' Ik ben Bas nog steeds ontzettend dankbaar voor zijn verjaardagscadeau - het maakt tennis in ieder geval een stuk leuker."

Wil je jezelf verwennen? Met maar liefst elf standen die van subtiel naar intens gaan is een happy end voor iedereen weggelegd met de Satisfyer Pro 2:

Eerdere delen teruglezen? Dat kan op de overzichtspagina van Die Ene Keer.

Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden