null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

PREMIUMMaartje en de meisjes

Maartje en de meisjes - deel 81: “Deze dirty talk vind ik best wel lekker”

Maartje zat met Judith op het naaktstrand en kon haar ogen niet van het welvend schoon afhouden. De hitte liet Judith ook niet koud, want ze vroeg Maartje zonder blikken of blozen mee naar huis.

RedactieGetty Images

Judith zet twee grote bellen op het aanrecht en schenkt ze lekker vol.

“Goed drinken is belangrijk met dit weer,” grapt ze. Het glas beslaat meteen en nog voordat ik het kan pakken, duwt Judith het in mijn hand. Haar vingers rusten even op de mijne en in een soepele beweging trekt ze me naar zich toe. Een zwoele zoen volgt, vol op mijn mond.

“Hier had ik al de hele dag zin in,” fluistert ze.

Dirty talk

“Ik ook,” zeg ik. Die wijn gaat onaangeroerd weer terug naar het aanrecht en ik geef mijn handen goed de kost. Zachtjes streel ik over Judiths rug, langs haar nek, haar armen, haar oksels, haar zij. Ze ruikt een beetje zoet en ik merk dat het vertrouwd voelt.

“Wat wil je allemaal met me doen,” daagt Judith uit. Haar vraag overvalt me een beetje. Ik ben nog niet zo ervaren in de vrouwenliefde en voel dat ik liever volg. Zwijgend kus en streel ik verder.

“Nou?” houdt Judith aan. “Het is niet dat je mijn lijf nog niet kent. Dus vertel op, waar heb je zin in? Waar verheug je je op?”

Hmmm. Toegegeven, deze dirty talk vind ik best wel lekker.

Mijn strot stokt nog een beetje, maar uiteindelijk zeg ik: “Aan het strand kon ik mijn ogen niet van je borsten afhouden…”

“Oh ja? Dus…?”

“Dus nu wil ik ze proeven,” antwoord ik. Met mijn ogen dicht durf ik verrassend veel te zeggen blijkbaar.

“Pak ze maar eens dan.”

Golf van geilheid

Ik trek haar shirtje omhoog en laat het vallen op de keukenvloer. De driehoekjes van haar bikini schuif ik opzij. Judiths tepels zijn hard en deze keer weet ik zeker dat het niet van de kou komt. Met mijn wijsvinger glijd ik zachtjes van boven naar beneden, draai een subtiel rondje om haar tepel en zak dan verder af. Met het krommen van haar rug laat Judith me zien dat ze het lekker vindt. God, wat is ze mooi.

“Proeven zei je toch?”teast Judith.

“Hm hm,” knik ik. “Rustig aan jij.”

“Hmmm, bossy,” kreunt Judith. “I like.”

Ik weet niet of het de zinderende zomerhitte is, of het vrije gevoel van mijn single leven, maar de golf van geilheid die ik voel maakt een hele nieuwe kant in me los. Een nieuwe ik. Misschien wel mijn ware ik.

Lesbische les

“Hee dromer, hier ben ik,” kust Judith me weer bij de les. Ze duwt haar bekken stevig tegen me aan en trekt mijn jurk uit.

Ik kus haar wangen, haar nek, haar borsten en lik dat het een lieve lust is. Een cocktail van zonnebrand, zout en heerlijke huid proef ik.

Judith kreunt en duwt behendig mijn bikinibroekje naar beneden.

“Ohhh,” roept ze als ze haar vinger in mijn oase steekt. Ik wil hetzelfde bij haar doen, maar ze duwt mijn hand, niet eens zo subtiel, weg.

“Eerst jij schat,” fluistert ze. “Dat is ook een belangrijke lesbische les. Tegelijk pleasen is voor gevorderden.”

We lachen en op dat moment besluit ik me helemaal over te geven aan haar. Judith streelt en kust en voelt en woelt en is lekkerder dan ooit. Leunend tegen het aanrecht, met mijn bikini op mijn knieën en het zweet op mijn rug, beleef ik een zomerzalig hoogtepunt.

En nu? Changé!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden