Albert Verlinde over Humberto Tan: 
“Wilde het niet op één hoop gooien met 'The voice’” Beeld Brunopress
Albert Verlinde over Humberto Tan: “Wilde het niet op één hoop gooien met 'The voice’”Beeld Brunopress

Albert Verlinde door het stof voor Humberto: “Wilde het niet op één hoop gooien met ‘The voice’”

Albert Verlinde beschuldigde Humberto Tan afgelopen weekend in Shownieuws van grensoverschrijdend gedrag. Humberto reageerde woest op deze beschuldigingen en deed aangifte.

Tara StokdijkBrunopress

Maandagavond zat Albert weer bij Shownieuws en liet hij weten dat hij de beschuldigingen richting Tan niet ‘op één hoop wilde gooien’ met de misstanden bij The voice.

Albert over Humberto Tan

Albert zei afgelopen weekend dat Humberto in de periode van RTL late night regelmatig ongepaste appjes stuurde naar vrouwelijke tafelgasten die hij leuk vond. Op Twitter reageerde Humberto woest op deze beschuldigingen en namen meerdere bekende vrouwen het voor hem op.

Aangifte

Inmiddels deed Humberto aangifte tegen Albert. Zijn advocaat liet weten: “De heer Tan wordt door Verlinde in één adem genoemd met de ernstige strafrechtelijke misstanden rondom het televisieprogramma The voice. De heer Tan heeft niets met The voice te maken noch zijn dergelijke handelingen aan de orde in of rondom zijn eigen talkshow.”

‘Niet op één hoop’

Maandagavond in Shownieuws liet Albert weten dat hij zich “niet gerealiseerd had dat mensen dit in het weekend van die zware verdachtmakingen op één hoop zouden gooien.” Hij zegt dat dat komt door “de dynamiek van de afgelopen dagen.” Hij wilde het gedrag van Humberto alleen noemen als “voorbeeld van de bedrijfscultuur die toen bij RTL heerste.”

Humberto zet aangifte door

Albert liet weten af te wachten of de aangifte zou worden doorgezet. Nu maakt Humberto duidelijk dat hij niet van plan is om zijn aangifte in te trekken. Hij wil verder niet ingaan op de uitleg van Albert maandagavond bij Shownieuws.

Humberto Tan: ‘Je moet jezelf af en toe niet serieus nemen’

Bron: AD, Nu.nl

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden