Altijd al in een kerstfilm willen spelen? Videoland zoekt figuranten  Beeld Getty Images
Altijd al in een kerstfilm willen spelen? Videoland zoekt figurantenBeeld Getty Images

Altijd al in een kerstfilm willen spelen? Videoland zoekt figuranten

Dol op mierzoete kerstfilm en stiekem altijd al in eentje willen spelen? Dan hebben we goed nieuws: Kerstmis begint dit jaar extra vroeg bij Videoland, want ze zijn op zoek naar figuranten voor de nieuwste kerstfilm.

Ismay GijsenGetty Images

Na kerstseries al Kerst met De Kuijpers (2018) en Kerst bij Koosje (2019) komt Videoland dit jaar ook met een eigen kerstfilm.

Kerstfilm van Will koopman

Het is buiten nog tropisch warm, maar Videoland start binnenkort met de opnames van een kerstfilm die wordt geregisseerd door Will Koopman. Hem kun je kennen van onder andere Gooische Vrouwen, April, May en June en Alles op tafel. Online wordt opgeroepen om jezelf op te geven als figurant.

Meerdere dagen ingezet

De opnames vinden plaats in Rotterdam en er wordt met name gezocht naar (edel)figuranten als ‘artsen’, ‘patiënten’, ‘verplegers’ en ‘bezoekers’. Houd er rekening mee dat je meerdere dagen ingezet wordt. Aanmelden kan via deze link.

Figuranten voor thriller

Voor de Grinches onder ons die niks met kerst hebben: het castingbureau is ook nog op zoek naar figuranten voor een nieuw thriller van de makers van onder meer Penoza, Costa, Zwarte Tulp en Mannenharten. Meer daarover lees je hier.

Bron: Blue Circle

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden