2020, August 25. Het Zomertheater 2020, Den Bosch, the Netherlands. Andre Hazes Jr. Beeld BrunoPress/David Heukers
2020, August 25. Het Zomertheater 2020, Den Bosch, the Netherlands. Andre Hazes Jr.Beeld BrunoPress/David Heukers

André Hazes zegt dat beweringen Roxeanne niet waar zijn en kiest kant van Rachel

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Hazessoap. In de vorige aflevering zei Roxeanne in tv-programma Beste Zangers dat moeder Rachel haar kinderen in de steek liet na het overlijden van vader André. Vandaag: André neemt het op voor Rachel. Volgens hem klopt er niets van wat Roxeanne beweert.

Leila GraveBrunoPress/David Heukers

De bekende familie ligt flink met elkaar overhoop. Roxeanne zei donderdag in Beste Zangers dat ze aardig wat trauma’s had opgelopen in haar jeugd. De grootste klap – figuurlijk – was volgens haar toen haar moeder een boek schreef na het overlijden van haar vader. “Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen.”

Rachel ontkent kinderen in de steek te hebben gelaten

Rachel reageerde via RTL Boulevard en op Instagram op de aantijgingen van Roxeanne. Ze liet weten dat ze met verbazing kennis had genomen van de uitspraken van haar dochter. “Bijzonder ook dat dit nooit eerder direct aan mij of aan anderen in mijn/ onze naaste omgeving is gemeld, terwijl ik er altijd vanuit ging dat binnen ons gezin alles bespreekbaar was”, schrijft ze in haar Instagrampost.

Ook schrijft ze: “Dat ik dit dan nu indirect, via een programma te horen krijg, vind ik onbegrijpelijk. Ik weet mij gelukkig gesteund door mensen die nog wel weten hoe het zit, getuige ook de vele lieve reacties die ik van iedereen heb gekregen.”

Reactie van André

Ook André Hazes kan de uitspraken van Roxeanne niet voorbij laten gaan. Onder de Instagrampost van Rachel deelt hij zijn kant van het verhaal. De strekking: er klopt niks van wat Roxeanne zegt en Rachel is een fantastische moeder.

Hij schrijft: “Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen. Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen.”

Hij vervolgt: “Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als één van jouw twee kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn. Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

Wordt vervolgt...

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden