André van Duin weigerde meermaals deelname aan ‘Beste zangers’: dit is waarom

Presentator Jan Smit zou André van Duin dolgraag in het programma Beste zangers zien. André is dan ook meerdere keren gevraagd, maar hij heeft alle keren geweigerd. Daar heeft hij verschillende redenen voor.

Tara Stokdijk

In Veronica Superguide vertelt Jan: “Ik zou André van Duin heel graag nog op de bank willen hebben. Vijf jaar geleden werd André al eens gevraagd, maar hij zei ‘nee’.”

André van Duin weigert deelname ‘Beste zangers’

Jan probeerde hem nog over te halen: “André zei: ‘Ja, Jan, ik ben daar te oud voor.’ Ik zei: ‘Nee, André, helemaal niet.’ Juist die mensen met ervaring – nu met Anita Meyer en Dennie Christian – die moet je hebben.’”

Nóg een reden

Dit mocht niet baten, André bleef weigeren. Niet alleen omdat hij zichzelf te oud vindt, hij heeft er ook een andere reden voor. “André van Duin vindt het programma niet bij hem passen”, zegt Jan. “Jammer, ik zou het leuk vinden als hij meedeed.”

Verrassende mix

Niet dat Jan iets over de deelnemende artiesten te zeggen heeft. De redactie van het programma bepaalt wie er meedoet. Dat vindt Jan alleen maar fijn: “Want zo blijft het voor mij ook verrassend. Als er alleen maar artiesten zouden meedoen die in mijn playlist staan, zou het eentonig worden!”

André op de buis

Gelukkig hoeven we André niet helemaal te missen op de buis. Zo is Denkend aan Holland op dit moment te zien, starten de opnames van Heel Holland bakt bijna én De grote kleine treinencompetitie krijgt een tweede seizoen. Dat seizoen wordt uitgezonden van 15 oktober tot 19 november, zo maakt Omroep MAX vandaag bekend.

Wist je dat André van Duin alweer een tijdje een nieuwe relatie heeft? Dit is waarom hij zo graag een nieuwe partner wilde:

Bron: Veronica Superguide

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden