null Beeld SBS
Beeld SBS

Annie uit ‘Deze quiz is voor jou’ compleet overweldigd door gewonnen geldbedrag

In Deze quiz is voor jou nemen duo’s Samantha Steenwijk en Joris Linssen het zondagavond op tegen Stella Bergsma en Carolien Borgers. Het winnende duo sleept een fiks geldbedrag in de wacht voor Annie, en haar reactie doet de kijker smelten.

In Deze quiz is voor jou spelen twee duo’s voor iemand die het geld heel goed kan gebruiken. Linda de Mol brengt die enorme verrassing letterlijk in de huiskamer van deze persoon.

Deze quiz is voor Annie

De quiz wordt zondagavond gespeeld voor Annie. Zij zorgt al haar hele leven voor anderen. Als pleegouder, crisisouder; en nu is zij met haar zoon bezig met de bouw van een nieuw zorgcomplex. Maar voor de belevingstuin waar de kinderen met beperking kunnen spelen is er geld tekort. De duo’s gaan proberen genoeg geld te verdienen om deze tuin toch tot stand te laten komen.

Hoog bedrag

Uiteindelijk weten Samantha en Joris de meeste vragen goed te beantwoorden, waardoor ze met de kijker thuis maar liefst 42.800 euro voor Annie winnen. Dat nieuws komt totaal onverwachts bij Annie.

Helemaal stil

Ze vertelt: “We willen een belevingstuin maken, omdat het voor mensen met een beperking belangrijk dat ze kunnen voelen, ruiken en op die manier dingen kunnen fysiek beleven. De tuin aanleggen is alleen zo duur...”

Het hoge gewonnen geldbedrag overvalt haar. “ Oh echt, wat geweldig!” juicht Annie. “Ik ben gewoon helemaal stil!”

Reacties

De kijker thuis speelt fanatiek mee om geld voor Annie te verdienen, blijkt op Twitter. Haar reactie vindt men dan ook onbetaalbaar.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden