Astrid in 'B&B vol liefde' Beeld RTL / Videoland
Astrid in 'B&B vol liefde'Beeld RTL / Videoland

Astrid uit ‘B&B vol liefde’ bijt van zich af: ‘Jullie mogen van alles van mij vinden, maar dit gaat wel héél ver’

Het is een pittige periode voor Astrid uit B&B vol liefde. Aan de ene kant vindt ze het hartstikke leuk dat ze meedoet aan het populaire programma, maar aan de andere kant krijgt ze veel haat over zich heen.

Demi SchoenmakersRTL / Videoland

Op Facebook laat ze dan ook duidelijk merken wanneer je over haar grenzen heengaat. In de post zet ze een criticus op haar plek.

Veel kritiek op Astrid uit ‘B&B vol liefde’

De afleveringen van het succesvolle datingprogramma maken de tongen los bij de kijkers thuis. In de eerste week werd gelijk duidelijk dat Astrid een eigenzinnige dame is die wel degelijk openstaat voor de liefde, maar wel nog altijd een flinke muur om zich heen heeft. Hierdoor kan ze af en toe wat standvastig en nors overkomen, terwijl ze het allemaal goed bedoelt. Toch krijgt ze bakken kritiek over zich heen.

Over grenzen gaan

Dat iedereen een mening heeft vindt ze geen probleem, maar ze moeten niet aan haar B&B in Oostenrijk komen, want dan steekt ze daar een stokje voor. ‘Beste B&B-kijkers, jullie mogen van alles van mij vinden en denken te weten na het zien van de afleveringen van B&B vol liefde, maar om bewust en opzettelijk een slechte review op Google te plaatsen gaat wel héél ver’, schrijft ze bij een screenshot op Facebook.

Astrid krijgt hulp van ‘B&B vol liefde’-fans

Vervolgens spreekt ze de persoon die de slechte review schreef persoonlijk aan. ‘Beste Gigi S, u bent nooit te gast bij mij geweest dus ik vraag u vriendelijk bij deze uw review te verwijderen’, schrijft Astrid. Bovendien wil ze diegene het tegendeel bewijzen: ‘En graag nodig ik u uit eens bij mij te komen overnachten, dán mag u een oprechte en eerlijke review geven. Ik sta open voor uw feedback!’ Dankzij hulp van B&B vol liefde-fans die de neppe review rapporteerden, is-ie nu weg.

‘B&B vol liefde’-blog

Heb jij onze B&B vol liefde-blog van Libelle’s Chanan al gelezen? Elke week blikt ze terug op de gebeurtenissen in de bed & breakfasts van de kandidaten. Deze week: gezinsuitbreiding, viezigheid en harde woorden.

Hoewel BZV-boer Geert Jan nog steed een beetje liefdesverdriet heeft, zoekt hij de liefde toch weer op. Dit keer in vorm van een eigen bed and breakfast op zijn terrein. Matthijs Albers vertelt je er meer over:

Bron: B&B vol liefde, Facebook

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden