Babynieuws: dit 'Lang leve de liefde'-koppel is in verwachting van hun eerste kindje Beeld Facebook Lang Leve de Liefde
Babynieuws: dit 'Lang leve de liefde'-koppel is in verwachting van hun eerste kindjeBeeld Facebook Lang Leve de Liefde

Babynieuws: dit ‘Lang leve de liefde’-koppel is in verwachting van hun eerste kindje

Lang leve de liefde ken je misschien vooral van de ongemakkelijke fragmenten van mislukte dates. Toch schiet cupido er ook weleens raak.

Tara StokdijkFacebook Lang Leve de Liefde

Zo sloeg de vonk bij Xanegay en Melvin wél over. Het gaat zelfs zo goed tussen de twee dat ze hun eerste kindje samen verwachten.

Eerste Lang leve de liefde-baby

Hiermee is dit het eerste stelletje dat elkaar in het programma ontmoette en nu een baby krijgt. Xanegay en Melvin betraden in mei 2021 de Lang leve de liefde-villa. De twee kennen elkaar nu dus een klein jaartje.

Geen liefde op het eerste gezicht

Maar vergis je niet: het was geen liefde op het eerste gezicht. Ze verlieten het programma in eerste instantie als single. Toen ze contact bleven houden, sloeg de vonk toch over.

Trots op de LLDL-baby

Het programma is trots op de eerste Lang leve de liefde-baby. Op Facebook plaatsen ze een lieve foto van het stel en schrijven ze: “BABY ON THE WAY! Xanegay en Melvin vonden bij ons de liefde en als kers op de taart deelden zij vandaag het heugelijke nieuws dat ze in verwachting zijn!”

Dit zijn de beste zwangerschaps-outfits van hertogin Kate

Bron: Facebook

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden