Babynieuws: rapper Donnie wordt voor de tweede keer vader Beeld Brunopress
Babynieuws: rapper Donnie wordt voor de tweede keer vaderBeeld Brunopress

Babynieuws: rapper Donnie (27) wordt voor de tweede keer vader

Leuk nieuws voor rapper Donnie (27): hij wordt voor de tweede keer vader! Dat maakt hij dit weekend bekend op Instagram.

Tara StokdijkBrunopress

Bij een echofoto schrijft de artiest: “Lieve mensiesss, eindelijk mag ik het zeggen. Baby nummer 2 is on the way. Release date augustus 2022.”

Donnie wordt weer vader

Hiermee laat hij weten dat zijn vriendin Lois in augustus is uitgerekend. Lois en Donnie hebben al een kindje samen. In februari 2020 werd zoontje Odín Donny geboren.

Reacties

BN’ers reageren enthousiast op het nieuws. Zo wordt Donnie gefeliciteerd door onder andere Eva Jinek, Bram Krikke, Bridget Maasland, Dennis Weening en Britt Dekker.

Band met eigen vader

Eerder vertelde Donnie openhartig in LINDA over zijn eigen vader, waar hij een moeizame band mee heeft, en het effect dat dit heeft op hoe hij zelf is als vader. “Ik denk dat ik het niet slechter kan doen dan mijn eigen vader”, liet hij weten.

Reactie op opa worden

Toen hij zijn vader appte dat zoontje Odín onderweg was, reageerde hij koeltjes. “‘Cool’, appte hij. Later stuurde ik hem nog een foto van Odín. ‘Beautiful kid’, stuurde hij. Dat was het eigenlijk wel.”

Waar ken je Donnie van?

Je kunt Donnie kennen van zijn deelname aan het Perfecte plaatje in 2021, waar hij als eerste afviel. Donald, zoals de rapper eigenlijk heet, deed ook mee aan programma's als The big escape en Rooijakkers over de vloer.

Maar natuurlijk kun je hem ook kennen van zijn muziek. Hij bracht hits uit als Frans Duits, Barry Hayze en Bon gepakt.

Het kind van Chimène van Oosterhout is al een tijdje geen baby meer, hij is 18 jaar én is bijzonder talentvol:

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden