Bevallen Marlijn:
Bevallen Marlijn: "Nooit eerder lagen dood en leven zo dichtbij elkaar"Beeld BrunoPress

Bevallen Marlijn: "Nooit eerder lagen dood en leven zo dichtbij elkaar"

Marlijn Weerdenburg (38) is op 23 april bevallen van haar tweede zoontje. Op Instagram plaatst ze een mooie gezinsfoto en maakt ze zijn naam bekend.

Tara StokdijkBrunoPress

Bij de foto schrijft ze een mooie tekst waarin ze ook verwijst naar haar moeder, die op 14 april overleed.

Marlijn Weerdenburg bevallen

Het tweede zoontje van Marlijn en haar partner Paul heeft de prachtige naam Sammie Johan Willempje Broers gekregen. Het stel had al een kindje, in 2017 kregen ze zoontje Teun.

In oktober vorig jaar maakte Marlijn in de podcast Podnataal bekend in verwachting te zijn van hun tweede kind. In januari van dit jaar maakte ze op Instagram met een foto van een echo bekend dat het een jongetje is.

Leven en dood

Nu de kleine Sammie er is, deelt Marlijn een mooie gezinsfoto met een tekst waarin ze verwijst naar haar moeder. Op 14 april heeft ze samen met de familie afscheid moeten nemen van haar moeder na een ‘kort en plotseling ziektebed’. Op Instagram schrijft ze nu: “Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie”.

Liedje voor Sammie

Ze vertelt over een liedje dat ze voor Sammie schreef, vlak voordat haar moeder overleed: “Begin januari kwam het idee naar boven om, op het moment dat wij ons eigen grootse cadeau zouden krijgen, jullie een soort virtueel muzikaal geboortekaartje te ‘sturen’.” In maart ging ze naar de studio om dit liedje op te nemen.

Grootste fan

Marlijn vervolgt: “Daarna stortte mijn wereld in en verloor ik mijn moeder. Hoe vervreemdend om een liedje als dit, uit te brengen. Van toen alles nog normaal was. En toch doe ik het. Mijn moeder had het zo gewild. Ze was mijn grootste fan en zou willen dat ik mijn zoon zou eren. Dus bij deze mijn single: Sammie. Over het grote wachten met een baby’tje in je buik.” Het liedje kun je hier beluisteren.

Dit is wat er gebeurd is tijdens de heftige bevalling van vriendin Tijl Beckand

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden