The Comedy Central Roast of Ali B in Studio 21 Hilversum.
Ali B krijgt hij het vuur aan de schenen gelegd door zijn ?renemies', bestaande uit een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega's, vrienden en vijanden noemen tijdens The Comedy Central Roast of Ali B.

Op de foto: Willem Bijkerk - Waylon en partner Bibi Breijman Beeld Brunopress/Patrick van Emst
The Comedy Central Roast of Ali B in Studio 21 Hilversum.Ali B krijgt hij het vuur aan de schenen gelegd door zijn ?renemies', bestaande uit een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega's, vrienden en vijanden noemen tijdens The Comedy Central Roast of Ali B.Op de foto: Willem Bijkerk - Waylon en partner Bibi BreijmanBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Leuk babynieuws

Bibi Breijman en Waylon verwachten tweede kindje: “Alleen maar trots”

Leuk nieuws voor Bibi en Waylon: het showbizzstel is in verwachting van hun tweede kindje samen! Op Instagram maken zij dat bekend met een hilarische fotoreeks.

RedactieBrunopress/Patrick van Emst

“Met jou wil ik een elftal”, met die tekst slingert Bibi het blije babynieuws de wereld in. Bij de tekst plaatst zij een aantal bewerkte foto's op Instagram. Bibi heeft haar en Waylons hoofd bewerkt op een aantal stockafbeeldingen van zwangere koppels.

Bewerkte foto's

Op de eerste foto is te zien hoe Bibi’s hoofd op dat van een zwangere vrouw is geplakt. Naast haar staat ‘Waylon’, met een stopbord voor zijn kruis. Haar volgers moeten lachen om de bewerkte foto's in de reacties.

‘Alleen maar trots’

Wie verder swipet ziet nog twee bewerkte foto’s en aan het einde een lieve zwart-witfoto van het stel met daarop een klein babyicoontje bij Bibi's buik. “Episode 3… Ik ben alleen maar trots. Vooral op mijn lieve, sterke Bibi”, schrijft Waylon onder de fotoreeks.

Teddy en Dylan

Het wordt het tweede kindje dat Bibi en Waylon samen krijgen. In 2018 kregen zij samen dochtertje Teddy. Uit een eerdere relatie heeft Waylon een zoon: Dylan Bijkerk. Hij is inmiddels 19 jaar.

Bron: Instagram.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden