Karlijn en Jouke in 'Boer zoekt vrouw' Beeld KRO-NCRV /  Linelle Deunk
Karlijn en Jouke in 'Boer zoekt vrouw'Beeld KRO-NCRV / Linelle Deunk

Boer Jouke en Karlijn binnenkort te zien in dít programma

Kon jij in Boer zoekt vrouw maar geen genoeg krijgen van de verliefde boer Jouke en Karlijn? Dan heb je geluk, want als we de Instagram-kiekjes van de Jersey-veehouder mogen geloven is hij binnenkort samen met Karlijn te zien in Onze boerderij in Europa.

Demi SchoenmakersKRO-NCRV / Linelle Deunk

In dit programma trekt Yvon Jaspers met een aantal Boer zoekt vrouw-koppels per camper door Europa. Op zoek naar inspiratie voor het boerenleven. Er zijn namelijk genoeg Europese boeren die al een stap voor zijn. Zo kunnen ze erachter te komen hoe ze verder moeten. Ook voor de boeren valt er nog veel te zien en te leren.

Jouke en Karlijn lichten tipje van de sluier op

Eerder ging Yvon al op reis met boerin Agnes, boer Jos, boer Jan en zijn Rianne en boerin Bertie. Met wie de presentatrice het volgende seizoen allemaal door Europa gaat trekken is nog niet helemaal bekend, maar boer Jouke licht alvast een tipje van de sluier op.

Frankrijk en Jersey Island

Op Instagram deelt hij een paar interessante kiekjes. “Fantastische roadtrip door Frankrijk en Jersey Island gehad! Dankzij Yvon Jaspers”, schrijft boer Jouke bij een reeks foto's van tijdens de opnames van Onze boerderij in Europa. Op de foto’s kun je een hoop Jersey koeien spotten. Verder zie je ook Yvon Jaspers en natuurlijk mogen we Karlijn niet vergeten.

Boer Jouke en Karlijn

Tijdens het laatste seizoen van Boer zoekt vrouw ging de Friese boer Jouke op zoek naar de liefde. Hij werd op slag verliefd op de Brabantse Karlijn. De twee zijn nog altijd gelukkig samen en aan de foto’s te zien hebben ze het erg gezellig gehad in Frankrijk.

Wanneer Onze boerderij in Europa wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

In ‘Praat mee over BZV’ kletsen Esther Zonneveld en Matthijs Alber over ‘Boer zoekt vrouw’: ‟De moeder zegt veel over boer Jouke”

Bron: Instagram

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden