‘Boer zoekt vrouw’-boerin Annemiek aan de man: ‘Ik ben leuk aan het daten’ Beeld Brunopress/Patrick van Emst
‘Boer zoekt vrouw’-boerin Annemiek aan de man: ‘Ik ben leuk aan het daten’Beeld Brunopress/Patrick van Emst

‘Boer zoekt vrouw’-boerin Annemiek aan de man: “Ik ben leuk aan het daten”

Hoewel boerin Annemiek in haar Boer zoekt vrouw-seizoen honderden brieven binnenkreeg, was haar zoektocht naar de liefde tot nu toe weinig succesvol. In Vandaag Inside deed ze eind augustus dan ook een oproepje, dat wel z’n vruchten lijkt te hebben afgeworpen.

Leonie CollombonBrunopress/Patrick van Emst

Annemiek Koekoek is weer aan het daten! De boerin deed in 2022 mee aan Boer zoekt vrouw en ontving toen maar liefst 633 brieven van geïnteresseerde mannen. Van die 633 bleven er uiteindelijk drie over, maar heel soepel verliep het allemaal niet. Het Hollandse datingprogramma leverde de boerin dan ook geen relatie op.

Tv-optredens na ‘Boer zoekt vrouw’

Wat het haar wél opleverde, waren andere tv-optredens en een heleboel bekendheid. Na Boer zoekt vrouw deed Annemiek namelijk ook mee aan Expeditie Robinson en tegenwoordig schuift ze regelmatig aan in talkshows. Vandaag Inside is er daar een van. Eind augustus vertelde ze in het programma dat er nog altijd geen nieuwe man in haar leven is, waarop presentator Wilfred Genee besloot een oproep aan de kijkers te doen. “Waar moet hij aan voldoen?”, vroeg hij Annemiek.

Nieuwe vlam voor boerin Annemiek

Nadat Vandaag Inside dit fragment op Instagram plaatste, stroomden de reacties binnen. Genoeg mannen die wel een beschuitje met Annemiek wilden eten. En daar lijkt ze gehoor aan te hebben gegeven, want inmiddels is er een nieuwe vlam in haar leven. Of ze deze man te danken heeft aan het tv-programma is niet bekend, maar ze maakt het nieuws wel bekend bij de mannen van VI. “Ik ben leuk aan het daten”, onthult ze met een stralend gezicht. Verder wil ze er nog weinig over kwijt, maar die grote glimlach op haar gezicht zegt genoeg.

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden