Britt Dekker brengt Renze Klamer in verlegenheid:
Britt Dekker brengt Renze Klamer in verlegenheid: "Jij kan toch dekken en werken tegelijk?"Beeld RTL

Britt Dekker brengt Renze Klamer in verlegenheid: “Jij kan toch ook dekken en werken tegelijk?”

Dinsdagavond was Britt Dekker te gast in de talkshow van Renze Klamer. Ze bracht de presentator behoorlijk in verlegenheid met een gevatte opmerking.

Tara StokdijkRTL

Britt is te gast om te vertellen over haar nieuwe paardenfilm. Ze vertelt over de filmpaarden die een spannende scène moesten ‘spelen’ over een brand. Renze vraagt of haar eigen paard George, die ze jaren geleden kreeg van John de Mol, zulke spannende scènes ook zou kunnen doen.

Britt Dekker brengt Renze Klamer in verlegenheid

“Nee, George die denkt alleen maar aan dekken op dit moment. Het is een dekhengst en hij zit in het dekseizoen. Elk object is nu een potentieel dekobject voor hem”, legt Britt lachend uit.

Dekseizoen

Renze reageert: “Die moet je nu dus niet lastig vallen met een film. Goed om te weten. Hoe lang duurt zo'n dekseizoen eigenlijk?” Britt antwoordt: “Van februari tot augustus, en dan dekken ze om de dag. Lekker de druk eraf.”

Gevatte opmerking

Renze vindt dat een behoorlijk lange periode: “En dan heb je verder niks aan dat paard?” Britt reageert gevat: “O, jawel! Want jij kan toch ook dekken en werken tegelijk?” Vanuit het publiek klinkt gelach. Renze weet duidelijk niet wat hij moet zeggen.

Verwarde Renze

Verlegen antwoordt hij: “Niet tegelijk, Britt.” Britt: “Nee, hij ook niet tegelijk. Maar hij kan het wel combineren op een dag. George zit wel gewoon in de film hoor, maar hij heeft dus ook collega's.” Renze is nog steeds verward: “Oké, goed om te weten. Ik ben nog even aan het verwerken wat je net hebt gezegd.”

Reacties

Kijkers laten op Twitter massaal weten in een deuk te liggen om de opmerking van Britt. Ze kan op veel lof rekenen. Ze noemen haar hilarisch, authentiek en recht voor z'n raap.

Bron: RTL, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden