Britt Dekker is ten einde raad: “Ik wil hem niet kwijt” Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Britt Dekker is ten einde raad: “Ik wil hem niet kwijt”Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Britt Dekker is ten einde raad: “Ik wil hem niet kwijt”

Britt Dekker maakt zich grote zorgen. Het gaat niet goed met haar paard Patton. Via een foto op haar Instagram-account vraagt ze om hulp van haar volgers.

Lizette van LoenenBrunopress/Patrick van Emst

Britt Dekker zou wedstrijden gaan rijden met haar paard Patton, maar toen ze woensdag een telefoontje kreeg met verdrietig nieuws over de gezondheid van het dier, is het nog maar de vraag of dat ooit kan.

In grote onzekerheid

‘Het aftellen was begonnen tot we konden beginnen met rijden. Tot woensdag plotseling de telefoon ging; Patton had heel kort vastgelegen tegen de muur en stond niet meer op. Eerst denk je: dat komt wel goed, want dat soort dingen gebeuren vaker’, schrijft ze onder een video op Instagram waarin ze naast het paard zit.

Toen het dier maar niet wilde opstaan, besloot ze meteen foto’s te laten maken van zijn rug, hals en benen. Er bleek niks gebroken te zijn.

Oproep

‘Het is nu drie dagen geleden en de filmpjes zijn van zojuist. Hij wordt in de gaten gehouden door geweldige artsen, maar ook zij kunnen niet veel meer onderzoeken dan we nu weten, omdat hij ligt. Ik ben ten einde raad en ik wilde dit eigenlijk niet posten maar doe het toch in de hoop dat er iemand is die zoiets soortgelijks heeft meegemaakt’, vraagt ze haar volgers om hulp. ‘Awh lieve Patton, hopen op een wonder zodat je straks de hele zomer weer met je maten op de wei kunt!’

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden