Meghan Markle's broer Thomas neemt deel aan 'Big Brother VIP' in Australië Beeld Getty Images
Meghan Markle's broer Thomas neemt deel aan 'Big Brother VIP' in AustraliëBeeld Getty Images

Sensatie-tv

Broer Meghan Markle binnenkort te zien in dít spraakmakende programma

Thomas Markle jr. is de grote broer van Meghan Markle en zal binnenkort deelnemen aan een programma met een heel toepasselijke titel: Big Brother.

Tara StokdijkGetty Images

Hij zal meedoen aan Big Brother VIP in Australië, zo maakt Daily Mail bekend.

Thomas Markle doet mee aan Big Brother

De vervreemde halfbroer van Meghan is inmiddels aangekomen in Sydney voor zijn deelname. Hij werd daar donderdag op het vliegveld gespot door het luchtvaartpersoneel. Thomas zal eerst veertien dagen in quarantaine gaan in een hotel in Sydney, voor hij zich bij de rest van de Big Brother-cast voegt.

De band tussen Meghan en Thomas

Thomas en Meghan hebben dezelfde vader: Thomas Markle sr. De band tussen de halfbroer en -zus is op z'n zachtst gezegd niet goed. De twee zouden elkaar in 2011 voor het laatst hebben gezien bij de uitvaart van een familielid. Thomas heeft Meghans kinderen ook nog nooit ontmoet.

Negatieve uitlatingen

In de tussentijd heeft Thomas zich meer dan eens negatief over zijn halfzus uitgelaten in de media. Zo liet Thomas eerder dit jaar weten dat Meghan een pestkop is en dat niemand in het koninklijk paleis haar gemogen zou hebben: “We hebben in het verleden gezien dat ze mensen pestte. Ik heb ooit gehoord dat Harry zich moest verontschuldigen bij de kok en de obers voor Meghans onbeschofte gedrag tijdens het diner. Niemand kon haar uitstaan.”

Geen contact

Over hun verwaterde contact liet Thomas weten: “Ze heeft met niemand contact. Ze heeft onze vader sinds de bruiloft met prins Harry niet meer gesproken. Niemand weet waarom. Het lijkt wel alsof ze zich voor ons schaamt.”

Beautyvlogger Susan laat zien hoe je je net zo opmaakt als Meghan Markle:

Bron: Daily Mail.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden