Jouke in 'Boer zoekt vrouw' Beeld  Linelle Deunk
Jouke in 'Boer zoekt vrouw'Beeld Linelle Deunk

‘BZV’-boer Jouke onderneemt drastische actie tegen pottenkijkers op zijn boerderij

Boer Jouke uit Boer zoekt vrouw zit niet te wachten op pottenkijkers. En om te voorkomen dat hij iets verklapt over de uitkomst van het nieuwe seizoen, trof hij een opvallende maatregel op zijn boerderij. Hij heeft zijn hele terrein afgeschermd met hekken en donker plastic.

Demi Schoenmakers Linelle Deunk

Jouke is een van de vijf boeren die meedoet aan het nieuwste seizoen van Boer zoekt vrouw. Tijdens deze boerendatingshow gaan de boeren eerst op een speeddate en een gewone date, en vervolgens mogen drie vrouwen een paar dagen bij de boeren op de boerderij komen logeren.

Nieuwe liefde van boer Jouke spotten

Inmiddels zijn de opnames van het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw al afgelopen, maar nog lang niet alle afleveringen zijn al uitgezonden. Om nog niks te verklappen over het verdere verloop van het programma, moet Jouke heel voorzichtig doen. Niemand mag natuurlijk de mogelijke nieuwe liefde van boer Jouke zien.

Afschermen

Niks voor Jouke, dat geheimzinnige gedoe. Om ervoor te zorgen dat hij thuis wel gewoon zijn eigen ding kan doen, heeft de boer uit Witmarsum zijn boerderij afgeschermd voor de buitenwereld. Hij heeft alle ramen afgeplakt en een hekwerk bekleed met donker kuilplastic om zijn tuin gezet. Dat schrijft de Leeuwarder Courant.

Heeft boer Jouke een relatie?

Er kijken elke week gemiddeld 3,5 miljoen mensen naar Boer zoekt vrouw, dus heel gek is deze actie niet. Dat neemt niet weg dat iedereen hartstikke benieuwd is of Jouke inmiddels een relatie heeft met Lotte, Karlijn of Marion. Dit moet nog geheim blijven tot de laatste aflevering op televisie. Nog even geduld dus...

Libelle’s BZV-blog

Ondertussen kun je mooi de nieuwe BZV-blog van Libelle’s Elselien lezen. Dit keer vreest ze dat de door Rob bezongen romantiek geen werkelijkheid zal worden en adviseert ze Janine om vooral nog een biertje open te trekken.

In Libelle TV ‘s ‘Praat mee over BZV’ bespreken Esther en Matthijs alle afleveringen van de boerendatingshow. Dit keer doet Matthijs een bijzondere onthulling over Maud: “Ze is niet helemaal wat het lijkt...”

Bron: Leeuwarder Courant

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden