Boer Evert en Maud Beeld KRO-NCRV
Boer Evert en MaudBeeld KRO-NCRV

‘BZV’-kijkers smullen van dít moment tussen boer Evert en Maud

Boer zoekt vrouw-kijkers kunnen hun geluk niet op als ze zondagavond zwijmelend voor de buis zitten. Boer Evert en Maud hebben elkaar helemaal gevonden en veel romantischer dan bij de watervallen in Split wordt het niet.

Demi SchoenmakersKRO-NCRV

Alle vijf de boeren zijn op citytrip met hun nieuwe liefde. Boer Hans en Annette genieten van elkaar in het Ierse Clifden, Janine en Sander zijn ingecheckt in Lissabon, Jouke en Karlijn ontdekken Kopenhagen, Rob en Wendy beleven een leuke tijd in het Franse Reims en boer Evert en Maud leren elkaar beter kennen in Split.

Romantiek bloeit op bij boer Evert en Maud

Ook al is het weer in Split niet al te best (lees: harde wind, onweer én regen), Evert en Maud genieten volop van hun tijd samen. Ze ontdekken de ruige natuur en leren elkaar steeds een beetje beter kennen. Bij de watervallen zie je de twee tortelduifjes zelfs (een tikkeltje ongemakkelijk) zoenen. En aan het einde van de aflevering zegt Evert zelfs dat hij al van haar houdt. Zoet!

Romantische film

Kijkers zwijmelen helemaal weg. In eerste instantie was iedereen redelijk sceptisch over Maud, maar nu zijn Evert en Maud duidelijk favoriet. Vooral het romantische moment bij de watervallen is hét onderwerp van de aflevering. ‘Evert en Maud in de regen, zoenend bij een waterval. Het lijkt wel een film, mensen’, schrijft een kijker op Twitter. Een ander reageert met: ‘Maud verstaat de kunst van heel goed luisteren, met respect om te gaan met deze fantastisch lieve Evert. En kijk eens wat er gebeurt? Ze weet ’m gewoon stukje bij beetje te openen. Wat prachtig mooi om te zien. Wat een kwetsbaarheid! Ge-wel-dig.’ Een aantal kijkers vraagt zelfs of er geen realitysoap kan komen over Evert en Maud. Zo leuk vinden ze de avonturen van het verliefde stel.

Tussen de citytrip en de reünie zit 4,5 maand. Kijkers twijfelen niet over de toekomst van Evert en Maud, maar of de twee nog samen zijn zie je volgende week in de laatste aflevering van Boer zoekt vrouw.

In ‘Praat mee over BZV’ praten Esther Zonneveld en Matthijs Albers je helemaal bij over ‘Boer zoekt vrouw’: “Janine koos als ’n boerin met kiespijn”

Bron: Boer zoekt vrouw, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden