Carlo Boszhard legt uit: dit is waarom het wijn-incident niet in ‘MAFS’ is uitgezonden Beeld RTL | Nander de Wijk
Carlo Boszhard legt uit: dit is waarom het wijn-incident niet in ‘MAFS’ is uitgezondenBeeld RTL | Nander de Wijk

Carlo Boszhard legt uit: dit is waarom het wijnincident niet in ‘MAFS’ is uitgezonden

Nicole en Martijn kibbelen erop los in Married at first sight. Dat dit stel geen match made in heaven is, moge duidelijk zijn, maar er is nóg iets dat opvalt...

Tara StokdijkRTL | Nander de Wijk

Iedere keer als de twee ruzie maken, krijgen we dat niet te zien. Achteraf zien we hoe Martijn en Nicole los van elkaar vertellen hoe de ruzie verliep. Dat gebeurde al bij de aanvaring in de auto, waarbij Nicole op de bijrijdersstoel zat en aan de handrem trok omdat ze de auto uit wilde. En het gebeurde opnieuw toen er een ruzie was waarbij Nicole wijn in het gezicht gooide van Martijn.

Waarom zendt ‘MAFS’ cruciale ruzies niet uit?

Veel kijkers hadden vooral dit laatste stiekem graag willen zien, en vinden het dan ook gek dat het niet is uitgezonden. Waarom wordt de ruzie zelf steeds niet in de uitzending gestopt? RTL Boulevard vroeg het aan presentator Carlo Boszhard.

Carlo legt uit

Carlo heeft er een simpele verklaring voor: “Het stond niet op camera. Ik heb gehoord dat de productie op een gegeven moment te horen kreeg dat er ‘iets was misgegaan’, en dat ze er daarna naartoe zijn gegaan. Er is nu kritiek, van ‘waarom hebben jullie dat niet gefilmd? Waarom zaten jullie niet bij hen in de auto bij het handremincident?’ Nou, het is geen Big brother.”

Slim gekozen moment

Helaas, de crew van het programma filmt, als we Carlo moeten geloven, dus niet álles. En misschien is het ook geen toeval dat Nicole nét dat wijntje gooide op het moment dat er geen camera in de buurt was.

Carlo Boszhard gaat verhuizen naar een gigantische villa in Landsmeer. Entertainmentjournalist Matthijs Albers vertelt meer over de verhuizing, waaronder een opvallend detail over Carlo’s verloofde Herald:

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden