Caroline Tensen over haar heftige e-bike-ongeluk: “Alles lag helemaal open en mijn tanden waren eruit” Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Caroline Tensen over haar heftige e-bike-ongeluk: “Alles lag helemaal open en mijn tanden waren eruit”Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Ouch!

Caroline Tensen over haar heftige e-bike-ongeluk: “Alles lag helemaal open en mijn tanden waren eruit”

Caroline Tensen verscheen tijdens het vorige seizoen van Eén tegen 50 plots met een gehavend gezicht op de buis. De presentatrice had een ongeluk gehad met haar e-bike.

Tara StokdijkEM-Press/Patrick van Emst

Nu doet ze en boekje open over de helse pijnen die ze na dit ongeluk moest doorstaan.

Onderuit met de fiets

In De Beste Vrienden Podcast van Hugo Kennis en Thomas Cammaert is Caroline te gast en vertelt ze over haar ongeluk. Hugo snijdt het onderwerp, op niet bepaald subtiele wijze, aan: “Ik moest denken aan toen jij zo godsgruwelijk op je bek was gegaan met je fiets”, zegt hij lachend tegen Caroline.

Kronen op straat

Inmiddels kan Caroline er ook wel om lachen, maar destijds was het bepaald geen pretje. “Ik lag helemaal open, tanden eruit, alles”, vertelt ze. “Ik heb kronen op mijn voortanden en één daarvan lag op straat.”

Televisie-opnames

Kort na haar ongeluk moest Caroline op televisie verschijnen voor de opnames van Eén tegen 50. Hierover zegt Hugo in de podcast: “Je lag helemaal open en iedereen dacht alleen maar: die meid zit gewoon aan de botox.”

The show must go on

Caroline vertelt: “Het was een hel, maar er is niet één seconde geweest dat ik dacht: ik ga deze opnamen niet doen. Echt, serieus, ik heb het nooit gedacht.” Ze vervolgt: “Ik ga toch zeker niet iemand anders Eén tegen 50 laten doen?!”

Make-up op open wond

Wat er precies zo'n hel was? De make-up die visagist Leco op haar open wond moest aanbrengen! “En die wond moest openblijven, en daar moest toen weer make-up op. En Leco durfde het niet.”

Korsten en washandjes

En de make-up er ’s avonds weer af halen, was al helemaal geen pretje: “En dan krijg je wondvocht ’s nachts, wat een soort korst wordt, maar dat moest er de volgende dag weer af. Dus stond ik daar onder de douche met een warm washandje.”

Uitleg aan de kijkers

Ook moest ze tijdens het programma blijven uitleggen waarom ze er zo gehavend uitzag: “Ik moest het vier weken lang blijven zeggen, want we nemen vier afleveringen op in twee dagen.”

Een blokje om met Caroline Tensen én hond Puck

Bron: RTL Boulevard.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden