Chantal Janzen biecht op: “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen” Beeld Brunopress
Chantal Janzen biecht op: “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen”Beeld Brunopress

Opgebiecht

Chantal Janzen biecht op: “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen”

Chantal Janzen heeft weleens met fillers geëxperimenteerd, maar dat pakte niet best uit. Dit geeft de presentatrice toe op Instagram.

Tara StokdijkBrunopress

Gelukkig kan ze er nu om lachen!

Hamsterwangen

“Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten. Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft”, schrijft Chantal bij een foto van haarzelf op Instagram.

Wijze les voor Chantal

Voor haar is het een wijze les geweest, die ze deelt met haar volgers: “We rommelen allemaal maar wat aan. Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert wel eens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet.”

Ze vervolgt: “Niet schamen. Ben op zulke momenten meer open, kwetsbaar, en deel het. Dat werk. Ja, zo gut da gewoon.”

Gestopt met fillers

Aan het begin van het jaar was Chantal in een interview met Vrouw al openhartig over haar gebruik van fillers. Ze vertelde dat ze sinds de eerste lockdown is gestopt met dit soort behandelingen en dat ze daar blij mee is: “Eerlijk gezegd vind ik mezelf er nu veel beter uitzien, ook al heb ik nu meer rimpels en die deuk", liet Chantal weten.

Zonde van de tijd

Openhartig vertelde ze: “Ik ben niet dolblij met hoe ik eruit zie, maar ik vind het prima. Het is zo zonde van je tijd om je druk te maken over je uiterlijk; dat besef je helaas pas als je ouder bent. Ik vind dat ik er nu beter uitzie dan toen ik allerlei dingen uitprobeerde en dacht dat ik een filler nodig had.”

Zó creëer je een coupe à la Chantal Janzen helemaal zelf

Bron: Instagram.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden