Danny de Munk legt opvallende uitspraak uit interview uit: “Verkeerd begrepen” Beeld Brunopress
Danny de Munk legt opvallende uitspraak uit interview uit: “Verkeerd begrepen”Beeld Brunopress

Danny de Munk legt opvallende uitspraak uit interview uit: “Verkeerd begrepen”

Danny de Munk deed donderdag bij RTL Boulevard voor het eerst zijn verhaal over het grensoverschrijdend gedrag waarvan hij wordt beschuldigd. Via Instagram wil hij een van zijn uitspraken rechtzetten.

Lize de BontBrunopress

Nadat Yvonne Coldeweijer verschillende verhalen over vermeend grensoverschrijdend gedrag van Danny naar buiten bracht, werd er onlangs ook een aangifte van verkrachting tegen hem gedaan.

‘Ik ben een man, hè?’

Danny ontkent de aanklacht stellig en vertelde donderdag zijn kant van het verhaal. Een samenvatting van het veelbesproken interview lees je hier. Tijdens het gesprek deed de 52-jarige zanger een opvallende uitspraak: “Ik heb in mijn leven af en toe met mijn lul gedacht in plaats van met mijn hoofd. Maar ik ben een man, hè?”

Danny de Munk: fragment weggesneden

Op dit citaat komt Danny nu middels een instagrampost terug. “Graag wil ik naar aanleiding van de uitzending van RTL Boulevard gisteren toch nog iets toelichten”, begint hij zijn verhaal. “In de uitzending komt een fragment waarin ik zeg: ‘Ik dacht met mijn lul en niet met mijn hoofd, maar ik ben een man, hè?’ Daarna wordt het fragment weggesneden.”

Danny de Munk geeft toelichting

Doordat niet het hele interview is uitgezonden, mist volgens Danny zijn toelichting hierop. “Namelijk: dat ik mijn verantwoordelijkheid hierin neem ‘als een man’ en dat ik niet met excuses wil komen als ‘demonen in mijn hoofd’”, zegt hij verwijzend naar de uitspraken van Waylon en Charly Luske.

“Hierdoor heeft de kijker dit mogelijk verkeerd begrepen. Ik had daarom toch even de behoefte om dit uit te leggen”, sluit hij zijn bericht af.

Bron: Instagram

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden