De familie Buddenbruck uit ‘Een huis vol’ geeft update over zoon Miguel Beeld Stijn Ghijsen/KRO-NCRV
De familie Buddenbruck uit ‘Een huis vol’ geeft update over zoon MiguelBeeld Stijn Ghijsen/KRO-NCRV

De familie Buddenbruck uit ‘Een huis vol’ geeft update over zoon Miguel

De familie Buddenbruck uit Een huis vol heeft een moeilijke periode achter de rug. Twee maanden geleden werd zoon Miguel (23) getroffen door een hartinfarct. Op Instagram laat de familie weten hoe het nu gaat.

Tara StokdijkStijn Ghijsen/KRO-NCRV

En gelukkig is dat bericht positief. Op Instagram Stories deelt de familie een foto waarop een stralende Miguel te zien is, met zijn dochter in zijn armen. ‘Heel veel vragen naar Miguel en dat snap ik ook wel’, staat er bij de foto. ‘Met Miguel is gelukkig alles weer goed.’

Familie Buddenbruck geeft update

Het was behoorlijk schrikken voor de familie, toen Miguel plotseling bewusteloos raakte en met een ambulance naar het ziekenhuis moest. Wegens de strenge coronaregels in het Duitse ziekenhuis waar hij terechtkwam, mocht Miguel bovendien een tijdlang niet bezocht worden.

Moeilijke tijd

Sindsdien houdt de familie de fans goed op de hoogte via social media. Zo deelde moeder Thaila eerder al hoe bang ze was na het incident. Ze vreesde dat Miguel ‘ertussenuit zou glippen’. In januari schreef Thaila na zijn terugkeer naar huis: ‘Miguel is nog niet de oude, maar dat heeft tijd nodig. We zijn dankbaar dat hij weer bij ons is. We moeten dit allemaal gaan verwerken en een plekje geven.’

Cardioloog Janneke Wittekoek en gynaecoloog Dorenda van Dijken nemen je in deze video mee in de wereld van het vrouwenhart en hormonen. Wat zijn symptomen van hartklachten bij vrouwen? Wat gebeurt er als je te weinig oestrogeen hebt? En in welke voeding zit oestrogeen?

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden