De kijkers van ‘Chateau Meiland’ zien hoe de familie stucles krijgt: ‘Stukadoor Fred gaat ‘stuc’ en de muur ook’ Beeld SBS
De kijkers van ‘Chateau Meiland’ zien hoe de familie stucles krijgt: ‘Stukadoor Fred gaat ‘stuc’ en de muur ook’Beeld SBS

De kijkers van ‘Chateau Meiland’ zien hoe de familie stucles krijgt: ‘Stukadoor Fred gaat ‘stuc’ en de muur ook’

Maandagavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Dit keer stond voor de familie een stucles op het programma en dat zorgde voor hilariteit én verbazing onder de kijkers.

Tara StokdijkSBS

In de vorige aflevering zagen we dat de familie Meiland wilde plannen heeft rondom de aanschaf van een nieuw pand. Ze willen het Noordwijkse pension Kristina omtoveren tot hun eigen pension: Code Rosé. Ze zien al helemaal voor zich hoe het moet worden én hebben zelfs het ontbijtrooster al gemaakt. Maandagavond zagen we hoe Martien probeerde een bedrijfsplan voor de bank in elkaar te zetten. Na een uur zwoegen, moest de rest van de familie helaas concluderen dat het resultaat teleurstellend was.

Familie Meiland krijgt stucles

Inmiddels weten we natuurlijk dat het pension er komt. Maar voor het zover is, moest er eerst nog druk geklust worden aan het nieuwe stulpje van Martien en Erica. En daarmee besloot de familie twee vliegen in één klap te slaan. Ze wilden namelijk wat kluslesjes volgen, zodat ze bij het klussen aan het pension minder werkers hoeven in te huren en meer zelf kunnen doen.

Nog niet zo makkelijk

Stukadoor Fred was ingehuurd om in de nieuwe woning van Martien en Erica te stucen. Die twee en dochter Maxime besloten gelijk bij hem in de leer te gaan. Maar of ze natuurtalenten bleken? Niet bepaald! Het spul vloog alle kanten op en er kwamen grote kwakken op de vloer terecht. Ook het glad maken van de muur bleek zo makkelijk nog niet.

Reacties

De kijkers van Chateau Meiland lagen in een deuk bij het zien van deze beelden. Ze hebben medelijden met de stukadoor én verbazen zich om het feit dat Martien besloot te stucen in zijn mooiste outfit met sjaaltje.

Maxime Meiland gaat inmiddels vrolijk door het leven, maar zo is het niet altijd geweest. In haar tienerjaren ging ze door een moeilijke periode. Ze zag het zelfs even niet meer zitten. Gelukkig kreeg ze hulp:

Bron: SBS, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden