De Scheetjes zijn uit elkaar en Hans heeft nu al een nieuwe liefde Beeld Still SBS
De Scheetjes zijn uit elkaar en Hans heeft nu al een nieuwe liefdeBeeld Still SBS

Trouble in paradise

De Scheetjes zijn uit elkaar en Hans heeft nu al een nieuwe liefde volgens Karin

In Ik vertrek leerden we Hans en Karin kennen, een stel dat emigreerde naar Bonaire en al snel de bijnaam ‘De Scheetjes’ kreeg, omdat Hans en Karin elkaar continu ‘scheet’ noemden. Omdat de kijkers zo’n fan waren van het stel, kregen ze een eigen realityserie op SBS. Helaas is er nu slecht nieuws.

Tara StokdijkStill SBS

Het stel zet namelijk een punt achter hun huwelijk. Hans zou zelfs al een nieuwe liefde hebben.

Hans en Karin uit elkaar

Vijf jaar geleden vertrok het stel naar Bonaire om een midgetgolfbaan te openen. Ze woonden daar in het paradijs, maar nu lijkt er trouble in paradise te zijn. Het huwelijk van de twee verkeert in zwaar weer en Karin is terug in Nederland.

Weggestuurd

Aan RTL Boulevard laat Karin weten: “Als je 24 uur per dag op elkaars lip zit, gaat het gewoon een keer fout. Ik kan niet eens meer terug, ook al zou ik willen. Er is te veel gebeurd gewoon.” Op de vraag waarom ze is weggaan, antwoordt Karin: “Eigenlijk heeft hij me zelf weggestuurd. Het ging eigenlijk nergens om. Hij kwam te laat thuis, ik gaf hem een grote bek en we hebben drie dagen niet met elkaar gepraat. Hij sloeg met zijn vuist op de tafel en zei dat hij me zat was. Ik was best wel bang ook.”

Nieuwe vriendin

Volgens Karin heeft drank ook invloed gehad. Bij hem en bij haarzelf. In Nederland wil ze afkicken. Ze heeft een caravan gekocht om in te gaan wonen. Hans blijft op Bonaire en volgens Karin heeft hij daar ook al een nieuwe vriendin. Ze krijgt zelfs regelmatig foto’s van haar toegestuurd. Hans ontkent nog dat hij weer een nieuwe liefde heeft.

Reactie van Hans

Hans liet bij radiostation Paradise FM weten dat de vork, wat hem betreft, anders in de steel zit. Begin juni belandde hij in het ziekenhuis. Hij had verwacht dat Karin bij hem zou blijven, maar zij besloot naar het buitenland te vertrekken voor een vakantie. “Toen heeft ze me hier gewoon in de steek gelaten. Daar was ik niet zo blij mee.”

Geen andere vrouw

Ook zegt hij dat hij nog absoluut niet bezig is met andere vrouwen. “Echt waar niet. Ik hou van Karin”, vertelt hij geëmotioneerd. “Het is moeilijk.” Hij hoopt dan ook dat het nog goedkomt. “Ik vraag elke dag: ‘kom naar huis’, maar ze komt niet.” Aangezien Hans de minigolfbaan niet in z’n eentje kan runnen, helpt een goede vriendin hem tijdelijk.

Fidan Ekiz vertelt openhartig over liefdesleven na scheiding

Bron: RTL Boulevard.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden