null Beeld RTL
Beeld RTL

Denise uit ‘B&B Vol Liefde’: “Programmamakers hebben vervelend voorval genegeerd”

Denise wist in haar Spaanse B&B de liefde uiteindelijk niet te vinden. Maar er blijkt achter de schermen meer te zijn gebeurd in het programma B&B Vol Liefde en dat laat ze vrijdag op Instagram weten. Het gaat om een vervelend voorval dat de makers van het programma blijkbaar niet hebben laten zien.

Suzanna TimmerRTL

Denise zegt dat zij tijdens de opnames melding had gemaakt van “een voorval”, maar dat de makers dat genegeerd hebben.

“Afgelopen maanden zijn heel intens geweest. Waar ik melding van had gemaakt is genegeerd. Er is een heel stuk in het verhaal gemist door de productie”, legt de deelneemster uit. “Er is een voorval geweest dat niet goed is gevallen. Dit voorval heb ik meerdere keren gemeld met betrekking tot de realiteit van mijn verhaallijn. Helaas is dit niet meegenomen.”

Drank in het spel?

Maar wat is er dan gebeurd? Daar blijft Denise vaag over, maar er zou alcohol in het spel kunnen zijn geweest. “Onder het excuus van drank komen mannen nog steeds weg met bepaald gedrag. Vrouwen die dan voor zichzelf opkomen zijn draken”, schrijft ze.

En om welke van haar potentiële geliefden zou dit kunnen gaan? Het lijkt niet Sven te zijn met wie ze als laatste overbleef, gezien de lieve woorden naar elkaar.

Denise concludeert dat de tv-wereld niet haar wereld is. “Als vrouw ben je in deze wereld helaas onderdanig aan de waarheid.”

Producent reageert

De producent van B&B Vol Liefde, Blue Circle laat vrijdag in een reactie weten zich niet in de uitspraken van Denise te herkennen. “Blue Circle betreurt het dat Denise niet positief terugkijkt op haar deelname aan B&B Vol Liefde ondanks het goede en open contact tot nu toe.”

De producent zegt ook dat de vuistregel is dat elke melding serieus wordt opgevolgd. “Indien nodig wordt verwezen naar het externe en onafhankelijk meldpunt mores.online.”

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden