Dus tóch: Denise uit B&B Vol Liefde heeft alsnog de liefde gevonden in deze deelnemer Beeld RTL
Dus tóch: Denise uit B&B Vol Liefde heeft alsnog de liefde gevonden in deze deelnemerBeeld RTL

Shownieuws

Denise uit ‘B&B vol liefde’ schept duidelijkheid over haar relatie met Sven

Voor Denise leek haar deelname aan B&B vol liefde geen succes. Ze hield er geen man aan over én ze heeft de afgelopen tijd ook meerdere keren haar onvrede geuit naar de programmamakers. Toch lijkt het er op dat het programma haar wel degelijk nog iets moois heeft opgebracht.

Erandi GodinezRTL

Op het juicekanaal van RealityFBI zijn namelijk beelden verschenen waarop te zien is dat Denise het erg gezellig heeft met oud-deelnemer Sven.

Denise en Sven in ‘B&B vol liefde’

Even een terugblik: Denise had aan het einde van B&B vol liefde haar zinnen gezet op Dave, maar die kwam uiteindelijk met slecht nieuws. Hij voelde het toch niet helemaal en besloot daarom weg te gaan, waardoor Denise overbleef met Sven. Tussen Denise en Sven bleek er niet veel meer dan vriendschappelijke gevoelens te zijn en dus gingen de twee uiteindelijk zonder hard feelings hun eigen weg. De twee spraken nog wel de belofte naar elkaar uit dat ze contact zouden houden en dat blijken ze dus ook te hebben gedaan.

Hand in hand

In hun Instagram Stories was eerder al te zien dat ze samen met familie aan het eten waren in het buitenland. Nu zijn er foto’s opgedoken waarop duidelijk te zien is dat ze erg close zijn met elkaar en hand in hand over straat lopen. RealityFBI zou uit bronnen hebben vernomen dat ze momenteel met elkaar aan het daten zijn, maar er nog geen label op willen plakken.

Denise en Sven zijn niets meer dan vrienden

Denise schept nu duidelijkheid over de kiekjes. ‘Dankbaar voor onze vriendschap’, schrijft ze in haar Insta Stories. En bij een foto waarop ze Sven een kus op z’n wang geeft: ‘Vrienden, stranden en kusjes.’ Ze vermeldt ook dat het kiekje genomen is op Ibiza. De Spaans tekst op het bankje, ‘no hay verano sin beso’, is van een liedje en betekent letterlijk vertaald ‘er is geen zomer zonder een kus’.

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: Instagram, Love Reality

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden