Déze 3 BN'ers schitteren straks in 'K2 zoekt K3' Beeld BrunoPress
Déze 3 BN'ers schitteren straks in 'K2 zoekt K3'Beeld BrunoPress

Déze 3 BN'ers schitteren straks in 'K2 zoekt K3'

Klaasje stapt uit K3 en dus moet er een opvolg(st)er voor haar worden gezocht. Dit najaar verschijnt K2 zoekt K3 op de buis mét een Nederlandse presentatrice en twee BN’ers in de jury.

Het programma zal in Nederland en in Vlaanderen worden uitgezonden.

K2 zoekt K3

De presentatie ligt dan ook in handen van een Nederlander én een Belg: Tooske Ragas (46) zal de show presenteren samen met de Belgische Kurt Rogiers (50). De jury bestaat uit twee Nederlanders: Samantha Steenwijk (35) en Gordon (52) en twee Belgen: Natalia Druyts (40) en Ingeborg Sergeant (54).

Jury

Samantha en Natalia vormen de ‘luister-jury’: zij beoordelen de zang zonder het optreden te zien. Gordon en Ingeborg zijn de ‘zie-jury’: zij beoordelen het optreden zonder de zang te horen. Als de kandidaten door zijn, dan moeten ze ook nog de 100-koppige publieksjury trotseren.

Tooske Ragas

Tooske is ontzettend blij dat ze het programma mag presenteren: “Ik vind het heerlijk om weer terug te zijn op het vertrouwde nest bij een talentenjacht. Het bijzondere aan deze zoektocht is dat de winnaar direct onderdeel wordt van K3 en daardoor meteen al aan het leven van een popster kan beginnen. Ik kijk ernaar uit om de kandidaten bij te staan in dit programma samen met mijn Belgische medepresentator Kurt Rogiers.”

Gordon

Ook Gordon heeft zin het avontuur: “Echt ontzettend leuk dat ik, zeker nu zowel vrouwen als mannen in aanmerking komen, mag meebepalen wie dat felbegeerde plaatsje in deze nieuwe K3-formatie krijgt. Ik heb onwijs veel zin in die audities en zal samen met mijn collega-jurylid Ingeborg vast en zeker mijn ogen uit kijken tijdens het vormen van mijn oordeel over alle optredens.”

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk laat ook weten dat ze niet kan wachten om plaats te nemen in de jury: “Ik voel me enorm vereerd dat ik deel mag uitmaken van de jury die op een wel heel bijzondere manier gaat bepalen wie de nieuwe collega wordt van Hanne en Marthe. K3 is natuurlijk al meer dan twintig jaar een instituut in Nederland en België en ik bewonder ze al zolang als ze bestaan. Ik ben dan ook heel blij dat ik samen met Natalia in de ‘luister-jury’ zit. Laat die gouden keeltjes maar horen!”

Ontzettend veel aanmeldingen

In februari van dit jaar maakte Klaasje bekend uit K3 te stappen en direct werd de zoektocht naar een vervanger gestart. Maar liefst 22.690 mensen meldden zich aan. Daarvan is 30% man, want de opvolger van Klaasje hoeft niet per se een vrouw te zijn.

Bron: Shownieuws. Beeld: BrunoPress.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden