Deze 70-jarige actrice heeft een gastrol in 'GTST' gescoord Beeld Feriet Tunc
Deze 70-jarige actrice heeft een gastrol in 'GTST' gescoordBeeld Feriet Tunc

Deze 70-jarige actrice heeft een gastrol in ‘GTST’ gescoord

GTST-kijkers opgelet, want actrice Jetty Mathurin is gestrikt voor een gastrol in de soap. Op televisie is Jetty volgende week te zien, maar op Videoland nu al.

Tara StokdijkFeriet Tunc

De 70-jarige actrice speelt de rol van Betsy, de surrogaatoma van Lynn de Vegter (actrice Noël van Kleef).

Tijdelijke rol voor Jetty Mathurin

Jetty Mathurin krijgt helaas geen vaste rol in de soap. Ze zal de komende weken te zien zijn, maar het gaat echt om een tijdelijke gastrol. Je kunt Jetty kennen van onder andere haar rollen in Vrouwenvleugel en Oppassen en musicals als Daddy cool en 't Schaep. Ze streek in 2020 ook neer in First dates, wat volgens kijkers de ‘grootste mismatch ooit’ van het programma werd.

Jetty Mathurin speelt Betsy in GTST

Lynn woont sinds kort in Meerdijk, maar kent er helemaal niemand en mist haar familie. Naast haar woont Betsy. Betsy besluit zich over Lynn te ontfermen en al snel ontstaat er een hechte band, waardoor Lynn als haar kleindochter voelt.

Lynn en Betsy

Lynn weet Betsy ook goed te helpen. Betsy is namelijk slecht ter been en loopt met een rollator. Gelukkig is Lynn hartstikke lief en behulpzaam voor haar buurvrouw. En de twee hebben iets gemeen, wat hun band versterkt: beide vallen ze op vrouwen.

Inbrekers bij Ludo en Janine

Al gauw maken Lynn en Betsy samen iets spannends mee: Lynn neemt Betsy mee naar het landhuis van Ludo en Janine, die een weekendje weg zijn. Zij is daar namelijk de nieuwe huishoudster. Betsy kijkt haar ogen uit. Het gaat alleen bijna mis wanneer Daan (acteur Dorian Bindels), de rechterhand van Ludo, de twee voor inbrekers aanziet. Hoe dat afloopt, zie je in de soap.

Jetty als Betty in GTST Beeld RTL Still
Jetty als Betty in GTSTBeeld RTL Still

Cas Jansen, die Julian in GTST speelt, keerde twintig jaar later terug in de soap. Dat vond hij best spannend, maar het was zeker niet het spannendste dat hij ooit meemaakte...

Bron: Televizier

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden